Максим Овнтоксичний
Козак
- Реєстрування
- 20 Січ 2025
- Дописи
- 2
- Реакції
- 9
- Бали
- 6
- Роман Левчук Особистий нікнейм: Синок Агрессивний Суть скарги: Некомпетентний розгляд даної скарги
- На відео автора скарги, видно як гравці державної організації, розпочали переслідування за мною включивши звуковий сигнал. Після мого ігнорування на їх сигналу, співробітниками НПУ було відкрито вогонь по моєму авто та по мені вогонь, що вже є нагальною причиною на відкриття вогню мною у відповідь! Розстрілявши моє авто, я був змушений вийти з авто, та намагався втекти, але через те що по мені ПЕРШИМИ відкрили вогонь, я в цілях самооборони, відкрив вогонь у відповідь, щоб дати їм відсіч.
- Порушення правила 6.2 в даній ситуації - НЕМАЄ й не може бути, так як, повторюсь, вогонь мною було відкрито у відповідь, що не вважається за порушення правила DM!
- Прохання перерозглялнути скаргу. Прийняти міри до даного адміністратора, який так халатно розглянув скаргу в очевидній ситуації, де порушень не може бути виявлено! Та видати компенсацію за мій втрачений час сидіння в деморгані та розяснення тут очевидних речей! Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Више прикріплено Дата походження: 28.07
Останнє редагування: