Розглянуто Роман Левчук // Не компетентний розгляд скарги та відповідь

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Іван Скакун

ГС Неоф на пенсії
Активний гравець
Реєстрування
28 Лис 2022
Дописи
1,993
Реакції
1,196
Бали
253
  1. Нікнейм адміністратора: Роман Левчук
  2. Особистий нікнейм: Іван Блащина
  3. Суть скарги: Даний адміністратор невірно розглядає скарги та дає нелогічні пояснення
    Розпочнемо з цієї скарги Клікабельно
    Даний адміністратор видає покарання гравцям не розібравшись у всій ситуації. Також на відео доказах присутня музика що вже не підглядає розгляду скарги. ''Неадекватний зміст скарги (музика, текст, неадекватна назва доказів, тощо)''. це - 1
    2- На початку відео чітко видно що за гравцем вже їхав наш автомобіль та він заїхав на СТО
    3 - На відео чітко видно мій мікрофон коли я попереджав про зупинку авто ( але через музику на відео того не чути)
    1738494830099.png
    4 - Після того як гравець проігнорував наші вимоги він поїхав далі та був відкритий вогонь по авто. Коли я почав підбігати до авто та відкривати його. То авто було заблоковане і гравець далі тікав від нас. Тому в нашому випадку ми могли спокійно відкривати вогонь по гравцю за його ігнорування
    5 - Наступне що. У гравця було зламане цілком авто і він далі продовжував рух на швидкості 10-15 км/год. Питання як гравець продовжував рух на зламаному авто))?

Наступні не зрозумілі відповіді від адміністратора в особистих повідомленнях.
    Після схвалення скарги я написав даному адміністратору в особисті повідомлення та отримав максимально некомпетентну відповідь

Клікабельно
    Питання до адміністратора. Як такі дурні думки, могли прийти тобі в голову. За всю історію проекту такої некомпетентності від ЗГС Неоф я ще не бачив. Тому підучіть правила щоб в майбутньому такого більше не було

Також окрім мене було покарано інших гравців які вже відсиділи термін покарання. Тому попрошу вас виплатити компенсація цим гравцям

4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Зверху

5. Дата походження: 02.02.2025

Андрій Блащина

Пенсія ГА 01 I Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
9 Лип 2022
Дописи
4,945
Реакції
10,048
Бали
253
Вітаю, шановний гравець
З адміністратором була проведена бесіда
Буде видана компенсація
Приємної гри на
UKRAINE GTA
Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі