- Реєстрування
- 28 Лис 2022
- Дописи
- 1,993
- Реакції
- 1,196
- Бали
- 253
- Нікнейм адміністратора: Роман Левчук
- Особистий нікнейм: Іван Блащина
- Суть скарги: Даний адміністратор невірно розглядає скарги та дає нелогічні пояснення
Розпочнемо з цієї скарги Клікабельно
Даний адміністратор видає покарання гравцям не розібравшись у всій ситуації. Також на відео доказах присутня музика що вже не підглядає розгляду скарги. ''Неадекватний зміст скарги (музика, текст, неадекватна назва доказів, тощо)''. це - 1
2- На початку відео чітко видно що за гравцем вже їхав наш автомобіль та він заїхав на СТО
3 - На відео чітко видно мій мікрофон коли я попереджав про зупинку авто ( але через музику на відео того не чути)
4 - Після того як гравець проігнорував наші вимоги він поїхав далі та був відкритий вогонь по авто. Коли я почав підбігати до авто та відкривати його. То авто було заблоковане і гравець далі тікав від нас. Тому в нашому випадку ми могли спокійно відкривати вогонь по гравцю за його ігнорування
5 - Наступне що. У гравця було зламане цілком авто і він далі продовжував рух на швидкості 10-15 км/год. Питання як гравець продовжував рух на зламаному авто))?
Наступні не зрозумілі відповіді від адміністратора в особистих повідомленнях.
Після схвалення скарги я написав даному адміністратору в особисті повідомлення та отримав максимально некомпетентну відповідь
Клікабельно
Питання до адміністратора. Як такі дурні думки, могли прийти тобі в голову. За всю історію проекту такої некомпетентності від ЗГС Неоф я ще не бачив. Тому підучіть правила щоб в майбутньому такого більше не було
Також окрім мене було покарано інших гравців які вже відсиділи термін покарання. Тому попрошу вас виплатити компенсація цим гравцям
4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Зверху
5. Дата походження: 02.02.2025