Розглянуто Роман Левчук / / на компетентний розгляд скарги

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Томас Джери

Кошовий отаман
Реєстрування
9 Січ 2023
Дописи
171
Реакції
93
Бали
33
1. Нікнейм адміністратора: Роман Левчук
2. Особистий нікнейм: Томас Джери
3. Cуть скарги:
Шановна старша адміністрація, прошу звернути увагу на дії цього адміністратора. Він знаходиться на 5 рівні адміністрації і припустився серйозної помилки при розгляді скарги. Адміністратор зробив вердикт, що мені було покарано у вигляді муту та деморгану, проте він не перевірив, що на момент інциденту війни між кланами не було.

Я надав відеодокази, де видно, що клан почав провокувати мене і першим відкрив стрілянину. Я був у машині, бо на момент конфлікту війни між кланами не було. Проте адміністратор проігнорував цей факт і вважав, що війна була, через що виніс хибне рішення.

Більше того, мені було видано покарання за ухід до зеленої зони, я пішов за своїм авто. Однак якщо війни між кланами немає, я не зобов'язаний вступати з ними в конфлікт. Покарання виглядає несправедливим, а дії адміністратора є необґрунтованими.

Прошу старшу адміністрацію пояснити адміністратору, як користуватися розділом "Війни кланів", щоби подібних помилок у майбутньому не виникало. Дякую за увагу!

4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): тиц
5. Дата походження: 19.01.2025

Останнє редагування:

Видалений користувач 76641

Гість
Вітаю! Потрібно було вказувати одразу, що це було до того, як схвалили війну. З Адміністратором обговорили цю ситуацію.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі