Зачинено Роман Романнець//Мут без Причіни

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
13 Лют 2024
Дописи
5
Реакції
1
Бали
1
1. Сервер у діскорді:01
2. Нікнейм теха:Роман Романнець
3. Особистий нікнейм (Discord):_balidin_
4. Суть скарги:я зайшов войс бачу що седіл Гс держ зайшов войс я хотел задать питання до гс держ мні сказали що гс держ відійшов я говорю що я єго почікаю потім Тех Підтримка мнене кікає і видає покарання незащо прошу покарать Тех Підтримку
5. Доказ: (скриншот/відео): 6. Дата походження:17.02.2024

Останнє редагування:

Роман Романець

На пенсії [01]
Реєстрування
2 Січ 2023
Дописи
121
Реакції
77
Бали
31
Вітаю, Шановний гравець. Я являюсь Модератором Діскорду 01 серверу - Роман Романець. Так як, скарга стосується на мене, тому я і відповім: розберемо з Вами ситуацію, яку Ви навіть не пояснили доконливо...

Ситуація зовсім мала інакший вигляд, Ви зайшли до голосового каналу "Питання до тех.підтримки", ключове слово "тех.підтримки", і почали питати щось у адміністратора Микити Стернюка, на що Вам пояснили, що він відійшов, і якщо Ви хочете щось з ними розібрати перейдіть в особисті повідомлення, щоб поспілкуватись. На що, Ви сказали я його почекаю, ми дали Вам попередження вийти з каналу інакше отримаєте покарання, на це Ви не зреагували, та Вам було видано покарання.
Також покарання видав інший модератор

Очікуйте розгляду Старшої Модерації

Гарного дня!

Останнє редагування:

Ріна Отаманова

どうぞ宜しくおねがいします 🤍
Активний гравець
Реєстрування
10 Гру 2022
Дописи
2,336
Реакції
953
Бали
247
Вітаю.
Модератор у цьому випадку правий.
Ви не можете займати робочий канал технічної підтримки для спілкування з адміністрацією.
Зачинено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі