Розглянуто Роман Семеген/Некомпетентність

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Наоми Кензо

Активний
Реєстрування
19 Січ 2023
Дописи
63
Реакції
93
Бали
391
1. Ваш нікнейм та ID: Наоми Куросаки 48765
2. Нікнейм адміністратора: Роман Семеген
3. Суть скарги: Вітаю, даний адміністратор зовсім не розуміє що таке знаходити спільну мову з гравцями неофу на посаді ГС неоф, в даній ситуації що сталась зі мною можна найти компроміс або зробити невелике виключення так як була битва за біснес між кланом токсик та барінов в які я брав участь так я хотів допомогти клану барінов завоювати кришу бізнесу, на жаль клан токсік не приїхав на цю битву та на довелось просто бігати та чимось займатись протягом 30хв якими проходе безвар, я розумію що порушив правило а саме:
2.5. Заборонено під час битви за бізнес залишати його територію, або перебувати на території в AFK понад 30 секунд. | Деморган 60 хвилин
За дане порушення я отримав деморган на 60хв з яким я повністю згідний але даний адміністратор видав мені блокування за правилом

1.3. У кожного хто бере участь у битві повинен бути фрапс, та відповідати вимогам.
Примітка: фрапс повинен зберігатися протягом 7 днів.
Примітка: під час перевірки або запиту фрапсу можуть враховуватися характеристики вашого ПК та можливість ведення фрапсу.
Вимоги:

• відео доказ має охоплювати весь екран з якістю відео мінімум 720p, де присутня інформація дата, час, сервер
  • включає всю битву (30 хвилин).
З цим покаранням я повністю незгодний так як я маю повний фрапс за те время пока я був на території битви але з невеликим дефектом так як під час того як я переключаюсь між вікнами ті які в мене відкриті на компьютері він збивається так я простояв афк 2хв без фрапсу що видно на інших фрапсах що я саме був афк і більше нічого не робив, що я стояв на одному місці і нікуди не переходив чи ще щось я саме був на одному місці, після того як я назад переключився на гру я знову почав записувати фрапс та через деякий час мене посадили в деморган за правилом 2.5 та далі я не бачив сенсу вести запис так як я не перебував на території проводження битви та ніяк не міг повплинути на подальший результат її. Прошу керівництво розглянути дану ситуацію та прйиняти необхідні дії за якими Ви будете впевнені що вони є вірні.
4. Докази отриманого покарання (скріншот/відео): Тут фото
5. Дата порушення:22.09.26

Серго Голд

Спец.Адмін UKRAINE GTA
Спец.Адмін
Реєстрування
22 Сер 2024
Дописи
3,201
Реакції
2,105
Бали
643
Вітаю
Покарання було видано вірно.

Відповідно до пункту 1.3. Правила битв за бізнеси:
​
1.3. У кожного хто бере участь у битві повинен бути фрапс, та відповідати вимогам.
Примітка: фрапс повинен зберігатися протягом 7 днів.
Примітка: під час перевірки або запиту фрапсу можуть враховуватися характеристики вашого ПК та можливість ведення фрапсу.
Вимоги:
​
  • відео доказ має охоплювати весь екран з якістю відео мінімум 720p, де присутня інформація дата, час, сервер​
  • включає всю битву (30 хвилин).​
Наявність запису лише частини битви не відповідає встановленим вимогам. Те, що під час відсутньої частини запису ви перебували на одному місці або не здійснювали жодних дій, не змінює вимогу щодо наявності повного відеозапису битви.

Також згідно з правилом:
​
2.5. Заборонено під час битви за бізнес залишати його територію, або перебувати на території в AFK понад 30 секунд. | Деморган 60 хвилин
​
Факт AFK або відсутності суперника також не звільняє учасника від обов'язку вести фрапс відповідно до пункту 1.3.

Розглянуто
​

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі