Розглянуто Роман Семеген , халатність і безвідповідальність

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Масік Майлз

Шановний гравець
Реєстрування
18 Кві 2025
Дописи
24
Реакції
38
Бали
16
1. Ваш нікнейм: Нурмагомед Нетирпилович
2. Нікнейм адміністратора: Роман Семеген
3. Суть скарги: ще місяць тому , 03.06.26 я зловив квартиру в Києві біля Вру , 2 дні в мене ніхто не перевіряв відкат, я продав цю квартиру , після чого мені написав Роман Семеген і запитав чи є в мене докази на ловлю, я йому кинув відкат на якому було порушення а саме я вибіг з квартири за 20 секунд бо там був дм, і я не хотів щоб мене вбили, але суть скарги зовсім не в цьому, Адміністратор Роман Семеген заявив те що Блокування Акаунту , та конфіскація майна , добре навіть з цим я згоден , проходить 5 днів, я пишу Семегену в чому діло де перевидача, на що мені відповідають що акаунт ще не обнулили, після чого проходить ще 11 днів, і 21.06.26 я знову написав в чому діло , Адміністратор мене проігнорував. Я написав йому знову, він відписав те що очікуйте перебану, я хотів щоб мене перебанили бо в оновленні 4.0 були розблоковані всі акаунти до бану 1000 днів, але перевидачу до обновлення мені так і ніхто не дав) Чесно я подаю цю скаргу так піздно тому що це не є моїм основним сервером , і я надіявся на розуміння, але зараз 02.07.2026 як ви зрозуміли мене так і ніхто не перебанив, хоча вже навіть повинні були майже розблокувати так як пройшло 27 днів а бан мав бути на 31 день , але в 4.0 і так мав бути розбан, тому можу лише попросити переглянути цю ситуацію і подякувати Роману Семегену.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):
1782948543079.png
докази за потреба будуть в лс.
5. Дата порушення:05.06.26( час коли написали за відкат )

Конор Стоун

ГА | Центральна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
14 Бер 2025
Дописи
939
Реакції
355
Бали
123
Вітаю

Вас було розблоковано.

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі