Відмовлено Роман Семеген

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
10 Тра 2023
Дописи
20
Реакції
7
Бали
8
1. Ваш нікнейм:Роман Диченко
2. Нікнейм адміністратора:Роман Семеген
3. Суть скарги:Я поїхав на ловлю квартири я піймав квариру коли я записав фрапс то в мене обс студія написала що в кодування перезавантажено ось доказ далі в мене насправді була програма на робочому столі key ram ця програма використовується як макрос на зовсім інші ігри я цю програму використовув виключно на другі програми а з винесеним приговором я не згоден тому ще не мої проблеми були в тому що відеозапис не був записаний до кінця також можу показати сам фрапс за який мені видали покарання у вигляді 14 днів (за використання сторонніх пз), а на той факт що я говорив забрати саму квартиру він проігнорував ось доказ що фрапс не дозаписаний до кінця і на ньому чітко видно що я нічого не робив за для того щоб його сам вимкнути він ось тут прошу передивитися ваше рішення
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):https://postimg.cc/cvpgtjD6/963bc3d9
5. Дата порушення:11.08.2026

Конор Стоун

ГА | Центральна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
14 Бер 2025
Дописи
1,544
Реакції
638
Бали
409
Вітаю

Покарання було видано вірно.
У наданому вами відеодоказі відсутній безпосередньо момент ловлі майна, тому неможливо встановити, що стороння програма не використовувалась під час ловлі. Сам факт того, що програма була призначена для використання в інших іграх, не гарантує, що вона не могла бути використана у даній ситуації.
Також наданий відеодоказ не відповідає вимогам до запису ловлі майна, оскільки відео має охоплювати весь процес та закінчуватися після ловлі майна.

Відмовлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі