Розглянуто Роман Юрьев / Заборонив підвищення співробітникам

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Дима Флуррі

Отаман
Реєстрування
15 Сер 2023
Дописи
280
Реакції
42
Бали
31
  1. Нікнейм лідера/заступника: Роман Юрьев
  2. Особистий нікнейм: Дмитро Флуррі
  3. Суть скарги: Вітаю шановна адміністрація! Я раніше працював в НПУ Києва але мене звільнили за втрату довіри і за цей час коли я не працював в фракції в мене встиг просрочитися Військовий Квиток і в поліції мені сказали що ЗСУ зможуть його оновити тільки якщо не пройшло більше 7 днів але в мене там пройшло десь вже дві неділі, тому я вчора прибув до ЗСУ щоб влаштуватися аби відслужити до 3 звання і отримати Військовий Квиток а потім перевестися на друге звання в НПУ, вчора я здав на підвищення пану Полковнику Джейсону Евансу на друге звання після цього він мене підвищив так як на 2 звання немає КД, також я вирішив вчора зразу здати на 3 звання і подав рапорт який в мене схвалив сам Генерал ЗСУ Роман Юрьев і доречі я його подав сьогодні в 9 ранку і сьогодні в 19:02 в мене пройшло КД на 3 звання я написав в фракційний чат Полковнику щоб мене підвищив але Полковник відповів що по наказу Генерала наразі підвищення заборонено і не відомо до якого числа чи години я просто хотів сьогодні підвищитися звільнитись по переводу до НПУ і влаштуватися до НПУ і на 2 звання і там вже далі підвищуватись але Генерал ЗСУ не дає працівникам просто підвищитися навіть. Я був в багатьох фракціях а саме МОЗ, НПУ, СБУ і там щоб хтось забороняв підвищення я взагалі ніколи не бачив навіть близько такого. Тому прошу вирішити питання з данним Лідером та підвищити мене до звання так як мій рапорт був схвалений сьогодні Генералом. Очікую розгляду.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Рапорт який мені схвалили + Повідомлення від Полковника що генерал наразі заборонив підвищення
  5. Дата походження: 03.06.2025

Марія Міллерс

Ст.А |Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
21 Лют 2023
Дописи
1,786
Реакції
5,851
Бали
213
Вітаю,шановний гравець!
Між лідером та заступником виникло непорозуміння
З Заступником буде проведено бесіду,та вас буде підвищенно
Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі