Відмовлено Роман Ярмоленко|Амністія варну

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

ꑭ Максим Тейлор ꑭ

𝖇𝖔𝖗𝖒𝖆𝖓
Активний гравець
Реєстрування
10 Тра 2024
Дописи
642
Реакції
1,126
Бали
113
1. Ваш нікнейм: Максим Долар
2. Нікнейм адміністратора: Роман Ярмоленко
3. Суть скарги:Вітаю, шановний ГА.
Я був співробітником СБУ. На мене було подано скаргу з приводу того, що я нібито витягнув людину з броньованого та тонованого автомобіля без підстав.
Прошу розглянути ситуацію з точки зору RP-логіки.
Під час зупинки транспортного засобу водій вийшов з авто. У цей момент я візуально помітив, що в салоні перебуває ще одна особа, яка могла відповідати орієнтуванню. Я звернувся до водія з запитанням, чи буде пасажир виходити. Водій повідомив, що в автомобілі нікого немає.
Після цього водій заявив, що автомобіль є броньованим, зачиненим та тонованим, і що я нібито не міг бачити пасажира. Однак звертаю увагу на те, що з боку водія не було жодної RP-відігровки моменту зачинення автомобіля після виходу з нього. Відповідно, з RP-сторони немає підтвердження, що авто було зачинене саме в цей момент.
Після вилучення пасажира було встановлено, що дана особа дійсно перебувала в орієнтуванні, після чого її було затримано згідно з RP-процедурою.
Вважаю, що мої дії були логічними та відповідали RP-ситуації. Я не мав на меті порушувати правила сервера або зловживати повноваженнями.
Прошу:
— переглянути видане покарання;
— повернути мене до фракції СБУ;
— у разі, якщо було допущено помилку з мого боку, прошу обмежитися дисциплінарною доганою замість варну.
Також прошу додати у водія авто було перетяг рп а саме що авто закрите і що ми ніяк не відкриємо хоча він сам якось вийшов з нього.

Дякую за розгляд моєї апеляції.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):скарга
5. Дата порушення:10.01.2026

Останнє редагування:

Анастасія Коревті

КА | Південна Україна
Куратор Адміністрації
Реєстрування
16 Лют 2024
Дописи
1,606
Реакції
2,386
Бали
253
Вітаю, покарання видане вірно. На доказі видно як гравець закрив автомобіль та з такої відстані ви не могли побачити хто там сидить на пасажирському. Також ваші слова в оскарженні та в скарзі трошки відрізняються.
Відмовлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі