Розглянуто Роман Ярмоленко | Не достатній рівень компетентності

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Анонімчік

Новий гравець
Реєстрування
7 Бер 2025
Дописи
1
Реакції
4
Бали
3
Нікнейм адміністратора: Роман Ярмоленко
Особистий нікнейм: Бажаю залишитись анонімним (Надіюсь на ваше розуміння)
Суть скарги: Вітаю! Для початку почну з того, що це НЕ є зливом адміністратора, лише хочу щоб ви більш серйозніше поставились до цієї ВЕЛИКОЇ проблеми. Сьогодні переглянувши останні публікації на аккаунті п.Романа, помітив близько ДЕСЯТИ орфографічних/граматичних/лексичних помилок в перегляді скарг та іншій діяльності на форумі. Я знаю що це вже не перший раз, дуже часто помічав помилки в написанні, за ним до цього на посаді Лідера/Заступника МОЗ. Тому не розумію як він взагалі попав на посаду Ігр. Помічника. Також прикріпляю правило форуму
1.9 Весь контент має бути прописаний суто Українською Державною мовою.
В випадку п. Романа це якась польсько-російсько-україньська, що є НЕ допустимим ОСОБЛИВО з боку адміністрації. Враховуючи це, я вважаю, що дана ситуація свідчить про НЕ достатній рівень компетентності для обіймання таких відповідальних посад на даному проєкті.
Вважаю, що ця проблема потребує ТЕРМІНОВОГО розгляду та ВЖИТТЯ ВІДПОВІДНИХ ЗАХОДІВ.
Докази (скріншот/відео):

2 Помилки, 2 Помилки, 1 Помилка, 1 Помилка, 2 Помилки, 1 Помилка
Дата походження: 07.03.2025

Останнє редагування:

Артем Скакун

Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
18 Лис 2022
Дописи
3,103
Реакції
2,426
Бали
253
Вітаю, хочу зауважити що Ви порушуєте правила подання скарги, наш розділ не передбачений для анонімних скарг.

Адміністратору за ці помилки вже були зроблені попередження та проведено бесіди. Якщо помилки будуть продовжуватись то будемо приймати більш серйозні міри.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі