Розглянуто Роман Ярмоленко // Порушення адміністратора в РП

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Тоні Харрісон

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
17 Вер 2023
Дописи
801
Реакції
296
Бали
123
1. Ваш нікнейм: Тоні Харрісон
2. Нікнейм адміністратора: Роман Ярмоленко 17864 ( Валера Лабубу) а
3. Суть скарги:
Вітаю.
Нещодавно я замислився над одним важливим питанням: що роблять адміністратори окрім того, що допомагають гравцям, розвивають фракції, проводять цікаві МП та ГРП та багато іншого?

Я спитав у декількох із них. Хтось відповів, що виконує квести, заробляє гроші, хтось заходить пізно вночі, аби не відволікати лідерів та заступників від роботи з особовим складом задля того щоб стояти на охороні БК у ЗСУ. І за це я щиро дякую такі дії справді варті червоного ніка.

Але, на жаль, не всі такі відповідальні. Є люди, які не розуміють суті своєї посади, не усвідомлюють, що адміністратор повинен підтримувати авторитет команди, а не знецінювати це високе звання. І я не хочу казати що я якись особливий, і це мені судити адміністраторів, та потикати їм на їх помилки. Ні.
Я ніхто, простий гравець який задаєтся такими глубокими питаннями.
До суті.
Випадково я звернув увагу на одну особу, яка перебувала у нашій фракції вдень, при великому онлайні. Я припустив, що це адміністратор у відпустці або в неактиві. Але виявилося, що ні це був діючий адміністратор Роман Ярмоленко, тик

Більше того, він з’явився без репорту, без інвізу, з червоним ніком посеред РП-ситуації, а саме під час збору на захист бункеру. І це не поодинокий випадок: є й інші, хто поводиться так само. тик
Але це ладно, перейдем до цікавого відео
Спочатку я був без фрапсу, Потім після деяких виходків адміністратора я вирішив все ж таки притягнути його до відповідальності, а саме після випадка Де він взяв мій мотоцикл припаркований, та почав кататись по тереторії плацу " На початку відео ви побачите його зламаним за забором у правій стороні екрану. Якщо мені не зраджує пам'ять, то бути РП адміном не у відпустці та без Дозволу кураторів держ.орг Заборонено приймати участь у кодах 5 та в будь яких зібраннях складу. 1) " 3:51 - 3:56 " 4:04 - 4:06 " 4:21 - 4:32 " " 5:38 - 6:10 " 7:55 -8:12 " - Переодів форму без відігровки, порушення 6.27. "Уникнення RP відігрувань" 2) 6:53 - 7:09 А тут просто не гарно було. Правила держ. орг 2.3. Заборонено танцювати на робочому місці/на службі. 3) "9:20 - 9:31" та " 10:36 - 10:44 " - 5.5. "Flood in VC" - Flood in Voice Chat - Крики, увімкнення коротких музичних доріжок, використання програм для зміни голосу і все, що може завадити нормальній грі 4) "9:57 - 10:03" Погрозився видати покарання гравцю " Догана " За перебування в AFK Тобто правилом 2.29. Держ. Орг - 5.22. "Погрози покаранням" - Заборонено погрожувати гравцю баном / деморганом / мутом, якщо він не порушує правила UKRAINE GTA або інші зазначені правила на відповідному сервері. | Мут 30-90 хвилин.
5) " 11:30 - 11:36 " - Стрильба в ЗЗ без ІС причини, тут я деже не знаю яке правило буде доречним 6) "11:50 - 11:59" - Класіка, тайзер без причині +Зрив тренування 7) "12:07 - 12:18 " - 6.1.1. "FD in GZ" - Free Damage in Green Zone - нанесення шкоди гравцю / стрілянина у бік гравця в зеленій зоні, якщо була провокація / причина - покарання також застосовується.

Вот так і живем ми друзі, а потім задаємось питанням, чому так зневажливо відносятся до адміністрації, у деяких не витримує психіка, та вони починають висказувати все в негативному контексті, що вони думають деяким адміністраторам. А не щоб послухати, розібратись, та якось помогти, можливо - вибачитись. А просто видають бан по максимальці тай усе..
Так ми і втрачаєм онлайн важливих, активних, розумних гравців, що без них вже не так цікаво.
Я не маю мети або злого умисла якось злити Рому, мені байдуже яке покарання винисить ГА/ЗГА, просто обідно.
Деяким дана влада, можливості, гарна репутація. А вони це топчуть, портять, заздають зниженню авторитету..
Що потом гравці стають шугані, і ніяк не можуть висловити свої скарги, так як бояться що до їх слів докопаються, та просто забанять..
І все їх майно, труд, підуть у смітник.
Я раджу Ромі задуматись, чи його це місце, чи варто так перебуваючи адміністратором корчити з себе малу дитину, яка тільки но зайшла у гру.

З вами був рабо божий Харрісон

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): тик
5. Дата порушення: 22.11.2025

Віталій Петришин

ГА | Південна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
12 Лют 2024
Дописи
2,842
Реакції
2,046
Бали
253
Вітаю, адміністратор отримає догану за свої дії, а також буде проведена бесіда та прояснені усі деталі повторно.

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі