Схвалено Рома Малюгин / DM, Масове RDM, DM in GZ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
24 Лют 2024
Дописи
23
Реакції
25
Бали
18
  1. Нікнейм гравця: Рома Малюгин
  2. Особистий нікнейм: Артем Невротік
  3. Суть скарги: Дисклеймер!!! :Насам перед, хочу попередити, що відео вийшло трохи довшим, але тільки за для того щоб пояснити всю суть конфлікту від початку до кінця. Також в своїй скарзі я буду згадувати друзів, та розповідати зі сторони його деякі порушеня (але це тільки для розуміння ситуації). Якщо там є щось що не відповідає правилам подачі скарги, то я зрозумію якщо ви їх не зарахуєте, але в відео є і особисто моя участь та порушення які він скояв на мені.​
  4. Початок конфлікту: Я, та мої друзі (Дмитро та Інна) їздили врайоні епіцентру, Діма вирішив взяти евакуатор щоб заправити та поремонтувати мене, та коли він став біля СТО та чекав на мене, до нього під'їхав гравець (Рома Малюгін) на чорному "Гелентвагені" після чого сказав вийти з машини моєму другові (як він сказав для перевірки клану, хоча у самого Роми клану немає), після того як мій друг вийшов з машини евакуатора, Рома почав його розстрілювати, що карається як "DM робочого". На те місце відразу приїхала подруга Інна, та коли вона запитала навіщо Рома його вбив якщо він робочий, і ніхто немає право його вбивати, то натомість він вирішив вбити і її також (Нажаль ця частина не записалася, тому це просто екскурс в суть конфлікту).​
  5. Початок відео та DM (від 3-го лиця): Через деякий невиликий час, коли мої друзі вилікувалися, та знову приїхали до СТО щоб взяти в оренду авто, знову підїхав Рома та вийшовши з машини, та просто вбив мого друга Дмитра. Ну після чого я вирішив поїхати. та взяти зброю для захисту, і поки він переслідував мою подругу, я його наздогнав, та ми трохи пострілялися (тут нічого казати не буду так як там все було чесно).​
  6. DM in GZ (від 3-го лиця): Опинившися після перестілки в лікарні, я та мої друзі вийшли з неї та стояли поруч, як тут знову до нас приїхав той Рома, та почав задирати мого друга, ну друг не витримавши трохи висказався (можливо не сильно м'яко, але чого очікувати після 3-ох вбивств поспіль без причин), на томість Рома розстріляв його біля стін лікарні.​
  7. DM (з моєю участю): Через деякий час, я, купуючи ремкоплекти, почув через Discord від моїх друзів що він знову знайшов їх та почав розстрілювати. Недовго думаючи я вирішив доїхати на місце подій, та вирішити проблему розмовою з Ромою. Натомість він знову дістав зброю та почав розстрілювати мене, так як я вже був озброєний, я дав йому відпор та вбив його. Прошу зазначити що він без вагомої причини почав стриляти по мені що як на мене розцінюється як DM, а я захищався.​
  8. DM in GZ (з моєю участю): Після перестрілки я вирішив поїхати до лікарні, щоб спробувати знову поговорити з ним, та якось вирішити проблему, натомість він знову дістав зброю, направив на мене, та сказав вийти з машини для перевірки клану (хоча сам він без клану), на що я йому відмовив, він натомість зі словами: "Відкрив двері автомобіля, витягнув порушника" дістав мене та розстріляв мене на парковці біля лікарні. (Я не чинив ніякого спротиву)​
  9. Масове DM in GZ (з участю мене та друзві): Вилікувавшись після розтрілу на паровці, я направився до виходу з лікарні, де на нас з друзями черав "сюрприз" а саме: Рома який стояв на вулиці та розстрілував нас десь 3 рази поспіль, коли ми виходили з лікарні. На відео показано один раз, але нажаль інші вбивства не записалися.​
  10. Я очікую жорстокого покарання гравця: "Рома Малюгін" так як це не просто одно разове вбивство, а постійне переслідування з метою вбити нас щераз.
  11. Докази (скріншот/відео):
    Тайм коди: (0:40) (1:20 )(2:40) (4:20) (5:18)
  12. Дата порушення: 20.03.24

Останнє редагування:

Владислав Пічкур

Адміністратор | Чорноморський край
Адміністратор
Реєстрування
5 Лис 2022
Дописи
987
Реакції
547
Бали
153
Вітаю Шановний Гравець!
Гравець 169667 буде покараний за Масові порушення правил серверу /pban 3
Схвалено

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі