Відмовлено Рома Марлов

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

𝓐𝓻𝓷𝓸𝓵𝓭𝓲𝓴 Rein

Поважний гравець
Реєстрування
13 Гру 2024
Дописи
178
Реакції
134
Бали
48
  1. Нікнейм адміністратора:Рома Марлов
  2. Особистий нікнейм:49446
  3. Суть скарги: Приїхав СБУ в М. Дніпро на котеджі 20 лунок людинку погукав людинка вийшла він без нічого просто бере в кайданки в той сам Адміністратор Рома Марлов як він каже слідкував і нічого не помітив тоді Володька Кунімен мій друг і я 49446 затулили СБУ Адміністратор це якось побачив
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):

5. Дата походження:16.04.2025

𝓐𝓻𝓷𝓸𝓵𝓭𝓲𝓴 Rein

Поважний гравець
Реєстрування
13 Гру 2024
Дописи
178
Реакції
134
Бали
48
  1. Нікнейм адміністратора:Рома Марлов
  2. Особистий нікнейм:49446
  3. Суть скарги: Приїхав СБУ в М. Дніпро на котеджі 20 лунок людинку погукав людинка вийшла він без нічого просто бере в кайданки в той сам Адміністратор Рома Марлов як він каже слідкував і нічого не помітив тоді Володька Кунімен мій друг і я 49446 затулили СБУ Адміністратор це якось побачив
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):

5. Дата походження:16.04.2025
Після цього СБУ М. Дніпра повернувся РК покликали слідкувати адміністрацію Рома Марлов дивився за гравцем і дали попередження, бо Адміністратор не бачив ситуацію всю від начала до кінця, каже прийшов коли його майже вже затулили

Діана Скакун

ГА | Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
28 Гру 2022
Дописи
1,996
Реакції
2,022
Бали
213
Вітаю, адміністратор видав покарання вірно. Всі порушення, які були зафіксовані в подальшому від працівника СБУ були видані. Щодо ситуації з RK - якщо Ви побачили таке порушення, потрібно було одразу звернутись у репорт, адміністратор вже працював за іншим зверненням.

Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі