Розглянуто Рома Моррісон знову віджигає | R-4204

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

𝕻𝖆𝖛𝖑𝖔_𝕲𝖔𝖑𝖉𝖒𝖆𝖓

Поважний гравець
Реєстрування
7 Чер 2026
Дописи
47
Реакції
116
Бали
32
1. Ваш нікнейм: Павло Голдман
2. Нікнейм порушника: роман моррісон (105885)
3. Назва клану порушника: oxford
4. Суть скарги: Стояв на БУ, нікого не чіпав, підбіг рома і хотів зламати мою машину. Я сказав щоб пішов вон з моєї автівки і він одразу почав знову оскати, крити матом і порушувати правила. Також хочу зазначити, що цей гравець, разом зі своєю компашкою, постійно порушує правила і у вівторок він вже отримував 180 хвилин за образу та неповажне ставлення по цій скарзі але йому абсолютно по барабану і він знову вчиняє злочин. Це вже порушення другого граничного покарання за пунктами, наступним вже має бути бан. Ще жаліється як його "біднесенького" всі ображають постійно.
5.8. "Нецензурна лайка" - Надмірне вживання нецензурних слів і виразів в IC чаті, в OOC - заборонено. | Мут 30-90 хвилин
5.9.
"Образа гравців" - Заборонено ображати гравців. | Мут до 140 хвилин / Бан до 10 днів
5.10.
"Неповажне ставлення до гравців" - Заборонено неповажне ставлення до гравців / принижувати гідність та честь гравця. | Мут до 120 хвилин / Бан 7 - 20 днів
5.11.
"Неадекватні висловлювання / дії" Заборонено неадекватно поводитись / виражатись / комунікувати. | Мут 60-180 / Бан до 5 днів
5.1. "MG" - Metagaming - Надсилання повідомлень, що містять OOC інформацію в IC чаті (з реального світу в ігровий світ - змішування чатів). До уваги також береться “)”, “.”, “?” тощо. | Мут до 45 хвилин

5. Доказ порушення (скриншот/відео):
https://youtu.be/bhFxX8DMKa4
6. Дата порушення: 20.08.2026

Адам Квенті

ЗГС Неоф | Північна Україна (04)
Куратор лідерів
Реєстрування
10 Лют 2025
Дописи
1,327
Реакції
512
Бали
409
Вітаю!
Переглянувши вашу скаргу,виношу наступний вердікт:
Гравець Роман Моррісон [105885] отримає покарання у вигляді Блокування акаунта на 2 дня
5.9. "Образа гравців" - Заборонено ображати гравців. | Мут до 140 хвилин / Бан до 10 днів
Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі