Відмовлено Рома Семеген//Для ГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Максим Долар.

Шановний гравець
Реєстрування
27 Січ 2026
Дописи
31
Реакції
35
Бали
21
1. Ваш нікнейм:Маркус Фікс
2. Нікнейм адміністратора:Рома Семеген
3. Суть скарги: Подаю скаргу на адміністратора Рому Семегена у зв’язку з некоректним та непослідовним розглядом моїх скарг.
У першій скарзі я описував ситуацію, як я вийшов на проїзну частину, після чого був збитий автомобілем. За результатами розгляду адміністратор надав відповідь:

«Щодо DB — покарання не застосовується. Ви самі вийшли на проїзну частину, не переконавшись, що там немає транспорту та що дорога безпечна».
З даним рішенням я погодився, оскільки дійсно самостійно вийшов на дорогу, не переконавшись у безпеці.
Пізніше мною була подана інша скарга, в якій ситуація була протилежною. Я керував транспортним засобом на великій швидкості, помітив осіб, які перебували та бігали по проїзній частині, почав гальмувати та не мав умислу здійснювати наїзд, не провокував подію — зіткнення сталося ненавмисно.
Однак у цій ситуації адміністратор дійшов висновку, що я спровокував подію, зазначивши, що я здійснив наїзд на людину, після чого інші особи вчинили агресивні дії щодо мого персонажа.
Вважаю таке рішення непослідовним, оскільки в першому випадку відповідальність була покладена на пішохода, який вийшов на проїзну частину, не переконавшись у безпеці, тоді як у другому аналогічному випадку була застосована інша логіка розгляду.

Прошу:Зробити перерозгляд скарги.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): 1 2
5. Дата порушення:18.02.2026

Видалений користувач 76641

Гість
Вітаю.

Перш за все хочу наголосити, що адміністратор не є представником Національної Поліції аби виносити вердикт щодо порушень правил дорожнього руху та визнавати, хто дійсно є винуватцем в ДТП. Обидві ваші скарги на відео, з точки зору порушень правил серверу (де є компетенція адміністрації) є такими, що не передбачають покарання жодній зі сторін.
На першому відео не можна стверджувати, що людина задавила вас навмисно. На другому ж, гравці могли сприйняти ваш випадковий наїзд за акт агресії та відповідно відповісти.

Нажаль, відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі