Відмовлено Рома Семеген | Маніпуляція правилами, щоб не виконувати обов'язки

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Олег Віслоушкін

Шановний гравець
Реєстрування
20 Лют 2025
Дописи
75
Реакції
37
Бали
117
Вік
23
Адреса
Coração de lago, 24205 Township Hwy 132, Columbia
1. Олег Віслоушкін 205739
2. Рома Семеген
3. Даний адміністратор уже не вперше відмовляє у розгляді скарги з причини: «3.18. Скарга має нечитабельне оформлення».
Під час подання скарги я виділяю порушника підкресленням та іншим, але читабельним шрифтом. Самі порушення позначаю яскравим жовтим кольором, а покарання, яке має бути застосоване - червоним. Роблю це тому, що в такому вигляді текст значно легше сприймати та відстежувати його зміст, ніж у повністю одноформатному тексті білого кольору.
Однак цей адміністратор, імовірно, не бажає детально розбиратися в ситуації, особливо коли вона містить велику кількість порушень, тому просто відмовляє, посилаючись на те, що текст нібито важко читати через використання кольорів або підкреслення.
Я б зрозумів таку відмову, якби кожне слово було оформлене по-різному, але в моїй скарзі форматування використовується логічно та послідовно. Тому називати таку скаргу нечитабельною, на мою думку, є необґрунтованим.
Якщо будь-яке форматування дійсно заборонене, то виникає питання: навіщо на форумі взагалі існує інструмент форматування тексту? Також хочу ще раз наголосити, що подібна ситуація виникає вже не вперше.
4. Тиць
5. 16.09.2026

Конор Стоун

ГА | Центральна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
14 Бер 2025
Дописи
1,555
Реакції
641
Бали
409
Вітаю

Ваша скарга містить три різні кольори. Намагайтесь наступного разу не виділяти порушення таким чином, за для читабельності скарги.

Відмовлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі