Відмовлено Рома Семеген // Невірне покарання

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
24 Січ 2023
Дописи
169
Реакції
119
Бали
48
1. Ваш нікнейм:Артем Бандерівський
2. Нікнейм адміністратора:Рома Семеген
3. Суть скарги:
Вітаю, шановна адміністраціє.

Я подав скаргу на адміністратора Рому Семегена, оскільки, на мою думку, він знову видав некоректне покарання.

У скарзі, закріпленій нижче, мені було видано покарання за багоюз та РК. Я спеціально червоним текстом написав для адміністрації, що не багоюзив.

0:23 — я злізаю з самоката, щоб він завівся та поїхав далі.

0:27 — помічаю, що по мені відкрили вогонь, та намагаюся злізти з самоката, оскільки в нього багує двигун.

0:29 — я виходжу з самоката, щоб це не вважалося багоюзом. Якби я дійсно хотів багоюзити тим, що по самокату не проходить шкода, я б просто поїхав далі. Натомість я зліз із забагованого самоката та побіг шукати укриття.

Також щодо РК. Гравець убив мене на 37-й території, а я повернувся на 27-му та 22-му території. Відстань між ними становить приблизно 450 метрів, тому не розумію, яким чином це можна вважати РК.
Також хочу зауважити, що я спеціально поїхав іншої дорогою щоб небуло рк, а також у правилах немає точної кількості метрів яка говорить про правило рк
6.14. "RK" - Revenge Kill - повернення на місце смерті протягом 15 хвилин або заподіяння шкоди здоров'ю гравцю у помсту, який раніше вас убив (КД 15 хвилин). | Деморган 30-90 хвилин, при повторному порушенні Варн

Нижче я також прикріпив відповідні докази.

Прошу адміністрацію 01 сервера, зі всією повагою до вас, переглянути цю скаргу на даного адміністратора, прийняти об'єктивне рішення та повторно розглянути скаргу.

Дякую за увагу.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):
РК
РК 2
Скарга
5. Дата порушення:03.06.2026

Останнє редагування:

Надін Арквейл

Куратор Адміністрації | Центральна Україна
Куратор Адміністрації
Реєстрування
13 Січ 2023
Дописи
395
Реакції
278
Бали
123
Вітаю, шановний гравець.
Переглянувши надані вами докази, виношу рішення.
Адміністратор видав покарання вірно.
Відповідно до правила RK, забороняється повертатися на місце своєї смерті протягом 15 хвилин або заподіювати шкоду гравцю з метою помсти після того, як він вас убив (КД 15 хвилин).
На ваших доказах видно, що ви навмисно повернулися до гравця, який раніше вас убив, чим порушили правило RK.
Щодо Багоюзу ви перед тим як сісти на самокат бачили що по вас відкрили вогонь, але далі сіли в нього.

Відхилено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі