Розглянуто Рома Семеген / Оскарження попередження клану

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Кіріл Гросман

Ігровий Помічник | Центральна Україна [01]
Ігровий Помічник
Реєстрування
5 Жов 2022
Дописи
1,337
Реакції
676
Бали
253
1. Ваш нікнейм:
2. Нікнейм адміністратора: Рома Семеген
3. Суть скарги:
Вітаю. Не згоден з вердиктом адміністратора Романа, оскільки вважаю, що у поданій на мене скарзі відсутнє навмисне порушення правил «Багоюз».
На відео чітко видно, як я випадково почав сідати у гвинтокрил та збив анімацію. Перед цим по мені почали відкривати вогонь, тому я намагався сховатися за гвинтокрилами. Оскільки я був без будь-якої зброї, моєю єдиною можливістю було використати укриття, щоб зберегти своє життя або перечекати момент, якщо у гравця закінчаться набої.
Я бігав між двома гвинтокрилами, намагаючись вижити, та випадково один раз натиснув клавішу F (сісти у гвинтокрил). Анімація збилася випадково, оскільки клавіша F знаходиться поруч із клавішею D, яка використовується для руху персонажа вправо.
Я розумію, що це може виглядати як порушення, однак вважаю недоцільним видавати за це попередження клану. Багоюз під час перестрілки стався лише один раз та випадково, а не використовувався систематично, як це інколи роблять інші гравці.
Окрім того, дана ситуація не дала мені жодної переваги у перестрілці, оскільки я не мав зброї та лише намагався уникнути смерті.
У зв’язку з цим прошу переглянути рішення та зняти попередження з клану, оскільки багоюз не був навмисним і не використовувався з метою отримання переваги.

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):
Скарга

5. Дата порушення: 10.03.2026

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі