Розглянуто Рома Семеген / Оскарження

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Богдан Кортез

Новий гравець
Реєстрування
22 Сер 2025
Дописи
18
Реакції
1
Бали
8
  1. Ваш нікнейм:
    Богдан Хмарка [227065]
  2. Нікнейм адміністратора:
    Рома Семеген
  3. Суть скарги:
    Хочу прояснити ситуацію щодо скарги за пунктом 7.3 правил.
    Я не до кінця розумію, яким чином так сталося, однак визнаю свою помилку, що не довів цю справу до кінця належним чином.
Після блокування відео я випадково видалив його, не усвідомлюючи, що цим можу порушити правила. Злого наміру з мого боку не було.

Учора я звертався в Telegram у чат розробників, де описав цю ситуацію та запитав, як мені діяти далі. Відповідь я отримав, проте вона надійшла вже надто пізно, оскільки сьогодні близько 18:00, зайшовши в гру, я виявив, що вже перебуваю в блокуванні.

Я усвідомлюю причину покарання та розумію позицію адміністрації. Я не намагаюся уникнути відповідальності.

На той момент можливості редагування або відновлення відео не було. Якщо буде потрібно — я готовий перезалити відео повторно, і на ньому буде повністю видно всю ситуацію.

Порушення було ненавмисним, я не мав жодної мети приховати докази або обійти правила. Прошу з розумінням поставитися до ситуації та, за можливості, переглянути або пом’якшити покарання.

Гарантую, що в майбутньому подібне більше не повториться.
  1. Доказ отриманого покарання

Дата порушення:19.02.2026

Видалений користувач 76641

Гість
Вітаю.

Вам буде надано можливість продовжити гру. Очікую в найближчий час від вас перезалив відео у відкритий доступ. Ігровий обліковий запис розблоковано.

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі