Відмовлено Рома Семеген // необ’єктивний розгляд ситуації

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Микола Чорний

не ЗГА | Центральна Україна
Реєстрування
18 Січ 2023
Дописи
426
Реакції
147
Бали
88
1. Ваш нікнейм: Микола Чорний
2. Нікнейм адміністратора: Рома Семеген
3. Суть скарги:

Я хочу подати скаргу на адміністратора Рому Семегена у зв’язку з некоректним та поверхневим розглядом моєї скарги.

Складається враження, що при формально високому рівні адміністрації підхід до розгляду ситуацій є недостатньо відповідальним і доволі халатним щодо прямих обов’язків.

⚠️ Суть ситуації

Під час розгляду моєї ситуації рішення було прийнято без повного та детального аналізу обставин інциденту.

Вимога надати “повне відео ситуації” з аргументацією про нібито можливу “провокацію” виглядає необґрунтованою, оскільки з мого боку фіксація подій почалася з моменту самого інциденту.

📌 На записі чітко видно факт порушення з боку іншого гравця.

🎥 Щодо відеодоказів

Важливий момент полягає в тому, що повного відео “до інциденту” не існує і не може існувати як обов’язкова умова, оскільки фіксація починається саме з моменту виявлення порушення.

У даному випадку очевидний факт відкриття вогню без причини був зафіксований, однак не отримав належної оцінки.

⚖️ Щодо “провокації”

Посилання на “можливу провокацію” без конкретних доказів виглядає як припущення, яке використовується на користь порушника.

Якщо у гравця є заперечення або пояснення - він має право подати апеляцію та довести свою позицію окремо.

Саме так має працювати система об’єктивного розгляду - через докази, а не припущення.

Логічний аспект

Якщо приймається версія про провокацію, тоді вона також повинна бути:

• або підтверджена доказами
  • або спростована зустрічними матеріалами

Інакше виникає ситуація, коли:

очевидне порушення ігнорується, а відповідальність знімається на рівні припущень.

Висновок

У такому випадку виникає логічне питання:
який сенс у відеодоказах, якщо зафіксовані факти не беруться до уваги, а ситуація пояснюється як “можлива провокація” без підтвердження?

Це створює враження упередженого підходу та знижує довіру до адміністрації.

📌 Загальний висновок

Після такого розгляду залишається негативне враження від процесу вирішення скарг, оскільки замість об’єктивного аналізу фактів ситуація розглядається поверхнево, без належного врахування доказів і логіки подій.

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):
Посилання на розглянуту скаргу
5. Дата порушення: 19.05.2026

Крістіан Родаріо

Старожила UKRAINE GTA
BANNED
Реєстрування
17 Кві 2023
Дописи
938
Реакції
365
Бали
108
Вітаю
Скарга розглянута вірно
Так як невидно що було до цього,покарання за DM неможе бути застосованим

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі