Розглянуто Рома Семеген оскарження

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
29 Лип 2025
Дописи
34
Реакції
7
Бали
11
1. Ваш нікнейм: Володимир Лось
2. Нікнейм адміністратора: Рома Семеген
3. Суть скарги: Доброго дня.

У мене виникло декілька питань щодо винесеного покарання.

По-перше, мене покарали за DM у ЗЗ, але гравець Франклін Фальконе [170510], який брав участь у ситуації, не отримав жодного покарання. Хотів би зрозуміти, чому покарання отримав лише я.

По-друге, не розумію покарання за пункт 5.1 (MG). Я лише згадав про форм і не бачу, де саме відбулося змішування IC та OOC чатів. Прошу пояснити, яке саме повідомлення було розцінене як MG.

Також маю питання щодо пункту 6.1.1 (FD in GZ). У правилах вказано про провокацію або причину, але в моєму випадку це було не провокування, а цілеспрямований напад на мене. Що я мав робити в такій ситуації — просто стояти та чекати, поки мене вб'ють? Прошу роз'яснити, чому мої дії були розцінені як порушення.

Окрім цього, не розумію, чому мені були видані додаткові
1000020580.jpg
покарання у вигляді муту на 70хв та деморгану на 170хв . Прошу детально пояснити причини кожного покарання.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): Допис у темі 'ДМ ЗЗ' https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/ДМ-ЗЗ.412077/post-1633375
5. Дата порушення 14.06.2026

Вкладення

• 1000020581.jpg
    1000020581.jpg
    654.7 Кб · Перегляди: 5

Надін Арквейл

Куратор Адміністрації | Центральна Україна
Куратор Адміністрації
Реєстрування
13 Січ 2023
Дописи
922
Реакції
457
Бали
123
Вітаю.

З приводу покарання гравця Франклін Фальконе [170510] повідомляю, що він також був покараний. Інформація про це була вказана дещо нижче в розглянутій скарзі [посилання].

Щодо покарання за MG — у вашому повідомленні була згадка про «форум», що не є інформацією IC процесу. Таким чином, відбулося змішування IC та OOC інформації, тому покарання було видано правомірно.

Стосовно покарання за FD in GZ — у даній ситуації ви мали залишити територію зеленої зони та спробувати уникнути конфлікту, а не відкривати вогонь у GZ. Відповідно, покарання також видано вірно.

Щодо, як ви зазначили, «додаткових» хвилин муту та деморгану — покарання було видано виключно в межах відповідних пунктів правил. Жодних додаткових хвилин видано не було.

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі