Відмовлено Рома Семеген // принизив мою гідність

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Микола Чорний

не ЗГА | Центральна Україна
Реєстрування
18 Січ 2023
Дописи
302
Реакції
110
Бали
82
1. Ваш нікнейм: Микола Чорний 75020
2. Нікнейм адміністратора: Рома Семеген
3. Суть скарги:
Я - гравець, який свого часу зробив великий внесок у розвиток першого сервера. Саме я одним із перших розробляв нову систему для адміністраторів, коли був куратором ігрових помічників. раніше не можна було по оголошенню набрати хелперів собі, як зараз. Згодом, отримав посаду ЗГА і залишив частинку себе в історії цього серверу.

І тут з'являється рома семеген, який одним рішенням псує всю мою репутацію. Я не можу з цим змиритися. Як можна було мене принизити тим, що Я використовую чіти? Як? Як можна було видати блокування за чіти, не розібравшись у ситуації до кінця? Як можна настільки хаотично розглядати справи? Як можна сплутати пінг, лаги, з чітами?

Одним своїм рішенням він зіпсував мою репутацію, видавши мені найпринизливіше покарання - блокування за нібито використання читів. Для мене це був справжній плювок у душу. Я ніколи не міг подумати, що через високий пінг, проблеми з інтернетом або недостатній досвід адміністратора можна опинитися в такій неприємній ситуації.

Через це я ще й кілька днів перебував у блокуванні. Але найнеприємніше, на мою думку, те, що навіть після розблокування в мене залишилася зіпсована історія покарань. Це виглядає абсолютно нелогічно.

Тому я хотів би отримати певну компенсацію. Наприклад, видалення цього покарання з історії. Такий варіант мене повністю влаштував би.

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):
1785569049821.png

5. Дата порушення: 30.07.2026

Надін Арквейл

Старожила UKRAINE GTA
BANNED
Реєстрування
13 Січ 2023
Дописи
1,104
Реакції
546
Бали
675
Вітаю.

Вас було випадково заблоковано по сказі на якій ви телепортувались [посилання].

Поданій скаргі була неоднозначна ситуація на відеодоказі видно що в моменті авто телепортувалось на інше місце. Що являється підозрою на використання Читів. На що вас перевірили і розблокували.

Щодо видалення пункту в історії покарань така функція не можлива.

Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі