John Cena
Активний
- Реєстрування
- 21 Чер 2023
- Дописи
- 22
- Реакції
- 1
- Бали
- 3
1. Роні Хелл
2. Микола Васильовиич
3. Бан на 31 день за обман адміністрації? А в чому там обман?
- Перед цією ситуацією я працював на сканії
- Тільки я сів за неї - мене розстріляли
- Я згідний що там була провокація на дм, але я нікого не вбив і стріляв з даху лише по сканії
- В чому обман? В чому там обман?
- Бан на 31 день за такі дрібниці? Ви серйозно? Я 29 рівень, рік на сервері і бан через такі дрібниці?
Пане адмін, зараз х2, скоро гта 2.0, і мене садять на 31 день за те що не повідомив про стрільбу у сканію?
Я вже рік у проекті пане адмін, це справедливо на вашу думку?
Я вже не буду ні ДМити ні провокувати ні скарги на форум писати, але ж розблокуйте. Місяць без гри? Мені зараз новий акк створювати нульовий чи шо робити? Дайте далі грати будь ласка. Якщо ще хоть 1 порушення буде - можете блокувати, дайте останнє попередження? Прошу
4. Прикріпив скриншот скарги яка була схвалена на мене
5. 23.08.2023
2. Микола Васильовиич
3. Бан на 31 день за обман адміністрації? А в чому там обман?
- Перед цією ситуацією я працював на сканії
- Тільки я сів за неї - мене розстріляли
- Я згідний що там була провокація на дм, але я нікого не вбив і стріляв з даху лише по сканії
- В чому обман? В чому там обман?
- Бан на 31 день за такі дрібниці? Ви серйозно? Я 29 рівень, рік на сервері і бан через такі дрібниці?
Пане адмін, зараз х2, скоро гта 2.0, і мене садять на 31 день за те що не повідомив про стрільбу у сканію?
Я вже рік у проекті пане адмін, це справедливо на вашу думку?
Я вже не буду ні ДМити ні провокувати ні скарги на форум писати, але ж розблокуйте. Місяць без гри? Мені зараз новий акк створювати нульовий чи шо робити? Дайте далі грати будь ласка. Якщо ще хоть 1 порушення буде - можете блокувати, дайте останнє попередження? Прошу
4. Прикріпив скриншот скарги яка була схвалена на мене
5. 23.08.2023
Останнє редагування: