Зачинено Ростислав Вершигора / 6.54

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Юрій Легенда

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
4 Чер 2024
Дописи
360
Реакції
380
Бали
83
1. Нікнейм гравця:Ростислав Вершигора
2. Особистий нікнейм:Юрій Легенда
3. Клан порушника:Carry
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: -
5. Суть скарги:
6.54. "Вихід під час ставки" - Забороняється виходити з гри під час активної ставки на контейнерах. | Варн
Тайм коди :
00-0:35 активна ставка
0:35 - 2:33 Довге ожидання відкриття (можно не дивитися )
2:33 - 2:40 - Вихід під час відкриття

6. Докази (скриншот/відео):
7. Дата порушення: 23/07/2025

Реєстрування
6 Сер 2024
Дописи
26
Реакції
18
Бали
8
1. Нікнейм гравця:Ростислав Вершигора
2. Особистий нікнейм:Юрій Легенда
3. Клан порушника:Carry
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: -
5. Суть скарги:
6.54. "Вихід під час ставки" - Забороняється виходити з гри під час активної ставки на контейнерах. | Варн
Тайм коди :
00-0:35 активна ставка
0:35 - 2:33 Довге ожидання відкриття (можно не дивитися )
2:33 - 2:40 - Вихід під час відкриття

6. Докази (скриншот/відео):
7. Дата порушення: 23/07/2025
Видання покарання вважаю недоречним, тому що під час відкриття контейнера я відкрив карту та зіткнувся з багом, через який мені не залишалося нічого, крім того, щоб вийти з гри. Будьласка перегляньте відео.

Останнє редагування:

Юрій Легенда

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
4 Чер 2024
Дописи
360
Реакції
380
Бали
83
Видання покарання вважаю недоречним, тому що під час відкриття контейнера я відкрив карту та зіткнувся з багом, через який мені не залишалося нічого, крім того, щоб вийти з гри. Будьласка перегляньте відео.
На відео у тебе не видно ні серверу ні дати і часу , в таких случаях викликають адміна і просять щоб він тебе кікнув)

Реєстрування
6 Сер 2024
Дописи
26
Реакції
18
Бали
8
На відео у тебе не видно ні серверу ні дати і часу , в таких случаях викликають адміна і просять щоб він тебе кікнув)
Яким чином я мав його викликати? Я не міг ні вийти ні надіслати репорт, якщо гарно розгледіти, то час можливо побачити в чаті або зліва в нижньому кутку

Юрій Легенда

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
4 Чер 2024
Дописи
360
Реакції
380
Бали
83
Яким чином я мав його викликати? Я не міг ні вийти ні надіслати репорт, якщо гарно розгледіти, то час можливо побачити в чаті або зліва в нижньому кутку
А як ти тоді в обичний
Ну буває всяке )Очікуємо вердикт от адміністрації )

Віллі Клауд

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
19 Лис 2023
Дописи
237
Реакції
474
Бали
68
Мог нажать O и написать в репорт твое видео не есть доказательством так как ничего не видно )

Реєстрування
6 Сер 2024
Дописи
26
Реакції
18
Бали
8
Мог нажать O и написать в репорт твое видео не есть доказательством так как ничего не видно

Мог нажать O и написать в репорт твое видео не есть доказательством так как ничего не видно )
Відкрий депозит та спробуй зробити що сказав, на відео видно час та дату, що саме тобі не видно? Хай вирішує адміністрація, що їм робити
1753284830460.png

Данієль Хомс

Team Testing UKRAINE GTA
Старший тестер
Реєстрування
21 Вер 2023
Дописи
3,541
Реакції
975
Бали
253
Вітаю!
У гравця стався бан, репорт ніяк на жаль не можна було викликати в данній ситуації, якщо ситуація буде повторена, буде застосоуватись покарання за обман.
Зачинено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі