Відмовлено Рп Биография

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
24 Жов 2023
Дописи
64
Реакції
94
Бали
21
Вік
18
Глава 1:Дитинство Артем народився 14 січня 2009 року в місті Дніпро.Від самого народження я не розумів що робити не мав гадки як стрибати, бігати в цьому мені допомогли мої батьки Світлана і Віталій, ще в мене є брат старший його звати Влад та ще є Сестра Олександра це була родина там де завжди тепло,добро,допоміжні,справедливість коли я був маленький мене вдарило струмом електрики але я вижив мене спасли резинові шлюпани це звучить смішно але так і було Артем Любив ходити з дідусем на Риболовлю та навіть у свої 5 років був сам на риболовлі та було таке що впав у річку це моє хоббі після футбола.З самого дитинства Артема цікавила зброя він в селі у бабусі виривав палички та робив вигляд що це зброя та дуже любив кататися на веліку,Санчатах,Лодкі для риболовлі,автівкі,Також я люблю плавати дуже люблю Батьків Та рідних також в мене є Песик якого звати Леді їй 4 рочки вона дуже всіх любить нікого не ображає та ми її не ображаємо я дуже Пишаюсь Дніпром Та всією Країною 2.Дитячий Садочок Артем пішов в садочок в 3 рочки він познайомився з першими друзями навчився дружити спілкуватися Артем не був конфліктний був добрий, спокійний Артем не хотів ходити в дитячий садочок але він звик та ходив із задоволення коли Артему сказали що Він йде до школи Артем був Розчарований що більше не побачу своїх друзів але коли мені сказали що Артем буде отримувати Знання в школі Артему це стало подобатися 3.Шкільні Роки(1-5) Артем Пішов у школу в 6 Рочків це були неймовірні емоції як тільки я зайшов свій перший класс Артем був в першому классі відмінником до 5 классу Артем допомагав однокласниками якщо вони просили іноді вони Артему допомагали Артему пощастило в нього була Дуже Добра вчителька яка завжди допомагала не кричала спокійно все пояснювалла якщо не зрозумілло дуже багато проводила змагання,відзначали всім классом свята Новий Рік,Маслиниця,Таємний Санта Їздили по різними містами України таких як Запоріжжя,Хортиця,Петриківка,Галушківка,Та ще багато міст за це Артем її дкже вдячний на жаль В Артема Інша Вчителька Але вона теж добра,розумна,допоміжна 4.Юність: Коли почалася Війна 24 лютого Артем Зрозумів що Дуже береже Своєю Рідною Землею та дуже за неї хвилюється Артем Збирався до школи Але тут його зупинила Мама та сказала що країна Агрессор Напала На нашу Украйну і тоді я зрозумів що руки опускати не потрібно пройшов Рік Артем звик то вибухів сирен Артем Вирішив не згадувати війну а робити такий вигляд як нема війни тож Артем почав приділяти Увагу до Футболу Артем дуже виддає себе спорту як футбол він його дуже любить Артем в свою Юність дуже багато грав у футбол це його частинка життя також Артем вступив до військового училища де він там и створював своє Майбутнє життя в дорослому житті починається новий шлях Артема 5.Доросле Життя Артем пройшов шлях з рядового до сержанта завдяки його праці Артем достиг своїх мрії та був бійцем ССО(Сили Спеціальних Операції) там він знайшов з усіма спільну мову та побудував карьєру 6.Артем закінчив військове училище та почав новий шлях у сержанській школі Артем закінчив Сержантську школу та потрапив на такий підрозділ як ССО (Сили Спеціальних Операції) Тут І Починається Все життя Артема,Артем був дуже захоплений Збройними Силами Украйни та був вдячний усім хто допамагав потрапити Артем з повагою Звертався до Полковників та Генерала за допомогою вони мені не відмовляли від допомоги якщо в них був час за це я їм дуже вдячний Також Артем в ЗСУ Познайомився з новими Побратимами Та в нас Дружній Колектив ми за Побратима Побратима 7.Артем достиг Лідерських навиків та продовжує свої обов'язки на званні Лейтенант Артем виконує свої Обов'язки На сьогодні Артем є Лейтенантом Збройних Сил Украйни (ЗСУ) Зам Начальника Сил Спеціальних Операції (ССО)та Артем Дуже захоплюється його обов'язками та Успішно Їх виконує Свої обов'язки Артему надали Збройні Сили Украйни Артему дуже подобається ця посада та подобається служити Україні нашій рідній землі я дуже вдячний всім хто допомагав мені вступити до Лав Збройних Сил Украйни

Олександр Флоренс

Легенда | Східна Україна
Активний гравець
Реєстрування
1 Січ 2023
Дописи
1,057
Реакції
225
Бали
148
Вітаю!

1.15.1. Заголовок біографії повинен бути по такому зразку: Ім'я Фамілія | Біографія/Квента
1.15.2. Можна спотворити назву біографії, приклад: Артем Реалтін | Біографія | Як в житті тяжко приймати рішення.
1.15.3. За порушення пунктів вище біографію буде відхилено, але інтервал не буде застосовуватись.

Відмовлено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі