Відмовлено Рп Біогравія\ Тарас Процюк

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
9 Сер 2024
Дописи
34
Реакції
12
Бали
11
Я (П.І.Б) Тарас Процюк
Мій Вік:16 років
Мій ріст:1м, 20 см
моя мама:Вікторина Скакун
мій Батько:Олександер Скакун
БАТЬКИ
Мої батьки боли доброзичливами а ле мій батько пишов на вийну а мати почала сама жити зі мною я дуже хотів побачити тата але він прийшов через 3 роки він прийшов додому а мині боло мені 18 років а потім Тарас пишов на вийду а батьки дуже хотіли Тараса І він пишов на вийну в 2020 рік 11 чесло 12 місяць він прийшов до дому в 2023 років в 14 числа 10 місяця він дуже радів що був вдома і так почали ми добре жити а ле в батька був Стрес , а в Тараса не чого повін був поваром гутовав їсти войнам.
Дитинство
Тарас Був дуже чемним і він гарно слухався Тата Олександра і маму Вікторію вони дуже радили що бв вних такий син Тарас і йому копляли і гашки і зповнилося в него 7 рочків і йому купили 1 телефон і він годив ше дошколи і вчився на 10,11,12 батьки дуже тішилися шо був вних такий син розумний і чесний йому купляли все щовін запажавби хоче солодке щось куплять батьки він був дуже добрим і допрозичливий навить коли йому давили книжку в ін казав дякою! але одного разу батько в них захворів хворобою в атька був великий тиск і деже вилика температура,
Курси
Тарас дуже не хотів йти на курси і він прогулює уроки і він став не отличником а двойошником батьки дуже боли цим не задоволині і батьки забрали внего телефона а одного разу Батько вне го нестало в 2024 році син почав виправляти свої оцінки і він став знову отличником і Мама Вікторія була дуже рада пові отличник на курсах Тарас хотів стати програмістомчерез 10 років він став програмістом і дуже стало йому доті добре.
Життя
Потім Тарас знай шов дівчину і а дівчину звати боло Соломія він дуже сильно любив Соломію асоломія Тараса після того Соломія с тала Тарасаві жінкою і народила дівчина першу дітину це був хлопчик хлопчика боло звати Стас і так стали вони Сім'я.

Андрій Темницький

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
26 Гру 2023
Дописи
964
Реакції
448
Бали
123
Вітаю, шановний гравець!
В принципі, в принципі біографії має місце бути.
АЛЕ....
1. Біографія має сягати обсягу не менш ніж 4000 символів(без пропусків).

Далі: у вашого персонажа немає характеру, то він двоюшник, то він відмінник, то йому 18 то 16, немає ніяких бажань персонажа, страхів, цілей
Багато помилок в біографії, дуже, перечитайте біографію та виправте помилки

Додайте більше про його навчання/особисте життя/роботу/хобі/подальше життя

Для вас я зроблю виключення й допоможу написати разом з вами біографію, зв'яжіться зі мною в Discord: dddarrki

А поки, Відмовлено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі