Відмовлено Рп Біографія на лідера/ Іван Соколовський

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Іван Соколовський

Новий гравець
Реєстрування
4 Лют 2025
Дописи
4
Реакції
1
Бали
6
Ім’я: Іван Соколовський
Вік: 27 років
Рід занять: Начальник підрозділу «Омега» в ДКВС (Державна кримінально-виконавча служба)
Місце народження: Україна, невелике містечко на заході країни
Сімейний стан: Одружений
Освіта: Академія ДКВС України

Біографія:
Іван Соколовський — людина системи. З ранніх років виховувався в суворій родині, де дисципліна й відповідальність стояли на першому місці. Його батько — колишній військовий, мати — медсестра. Рішення вступити до Академії ДКВС не було випадковістю: з дитинства Іван бачив себе лише в погонах.

Після випуску швидко зарекомендував себе як ефективний, безкомпромісний офіцер. Його перевели до елітного підрозділу «Омега», де за короткий термін він піднявся до посади начальника. У службових справах — прямий, впертий, не терпить зради й недбалості. Його поважають підлеглі й побоюються порушники.

У повсякденному житті Іван — стриманий, мовчазний, але завжди на варті. Він не грає ролей — "я такий, як я є", — каже він, і з цим важко сперечатись. Змінити його — майже неможливо. Це той тип, який пройде крізь вогонь за справедливість, навіть якщо це означає залишитись наодинці проти системи.

Цитата: «Моя служба — мій вибір. І зраджувати його — все одно що зрадити себе.»

Іван Соколовський

Новий гравець
Реєстрування
4 Лют 2025
Дописи
4
Реакції
1
Бали
6
Ім'я та прізвище:
Іван Соколовський
Вік:
27 років
Звання:
Підполковник
Посада:
Начальник підрозділу спеціального призначення "Омега" (ДКВС України)
Походження:
Місто Київ, Україна
Сім'я:
  • Батько: генерал армії у відставці
  • Мати: лікар

[Зовнішність]
Іван має атлетичну статуру завдяки постійним тренуванням. Темно-русяве коротко підстрижене волосся, світло-сірі очі, впевнений погляд. Віддає перевагу військовій формі або стриманому одягу в цивільному житті. На обличчі часто присутній спокійний, але пильний вираз.

[Характер]
  • Сильний лідер
  • Врівноважений, розумний
  • Вірний своїм принципам
  • Вимогливий до себе та підлеглих
  • Має глибоке почуття відповідальності
  • Прагне досконалості у всьому

[Біографія]
Іван Соколовський народився в родині військового генерала та лікаря. Із раннього дитинства був вихований у дусі честі, служіння державі та поваги до людського життя. Відмінник у навчанні, чемпіон шкільних змагань з єдиноборств, він змалечку був налаштований на військову або правоохоронну кар'єру.
Після закінчення школи вступив до Національної академії внутрішніх справ, де продемонстрував блискучі результати. Розпочавши службу у ДКВС України, Іван завдяки своїй працьовитості, витримці та відданості ідеалам стрімко піднімався кар'єрними сходами.
Його талант до тактичного мислення та ефективного керівництва привів його у спецпідрозділ "Омега", де у 27 років він очолив підрозділ, ставши одним із наймолодших начальників у історії служби.

[Навички]
  • Тактичне планування
  • Стратегічне мислення
  • Рукопашний бій
  • Стрільба
  • Ведення переговорів у кризових ситуаціях
  • Психологічна підготовка бійців

[Життєве кредо]
"Честь — понад усе."

Сергій Пасечник

Фанaт бaунті з кокoсом
Активний гравець
Реєстрування
13 Лис 2024
Дописи
1,104
Реакції
529
Бали
253
Вітаю, шановний гравець!
Розглянувши Вашу біографію, виношу вердикт:
Біографія має сягати обсягу не менш ніж 3000 символів(без пропусків).

Ознайомитись з правилами написання РП біографій, Ви можете тут - [
посилання] та тут [посилання]

Відмовлено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі