Відмовлено Рп биография

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Даніїл Рахат

Новий гравець
Реєстрування
29 Вер 2023
Дописи
12
Реакції
2
Бали
3
Прізвище Ім’я По-батькові (ПІБ): Рахатовіч Даня Бабенко
Стать: Чоловіча
Мати - Светлана Рахат
Батько - Юрій Рахат
Зріст та вага: Зріст - 170 см; Вага - 45 кг.
Дата народження: 10 06 2000
Вік: 23 роки
Місце народження: Україна, Харків
Національність: Українець
Місце проживання: м. Харків
Захоплення Тяжка отлетика та бокс
Сімейний стан: Не одружений
Статура: Спортивна
Колір очей: чорні
Зачіска: На лисо
Відмітні знаки: Татуювання на шиї
Батько - Юрій, Народився в Днінпрі 04 10 1976, Закінчів 142 Дніпропетровську Гімназію, Від батька у нього залишився Барбер шоп "Гланькович"
в 18 років він вже заробляв по 2000 доларів в місяць потім ще відкрив свій ресторан "Шаурмніч" потім він переїхав до Харкова і досі там прожива
Мати - Світлана Народилася в Харкові 10 09 1977, Закінчіла 123 Харківський Факультет вона працювала на ринку, Грошей не вистачало ні на що планувала заробити грощі і полетіти за кордон
У 1999 Юрій та Світлана та вирішили завести дитину на дворі 2000 рік Світлана їде за тестом на вагітність
тест показуе 2 смуги Юрій дуже зрадів коли взнав таку новину Юрій швидко повез її в спец палату де Світлана вже готувалася до родів
2 Народження та дитинство
Сьогодні 10 06 2000рік Десь 9-10 ранку. Родився - Даніл Рахат. Світлана та Юрій відразу зраділи від щастя, коли побачили дитину. Вони купили іграшки для дитини. Родина проживала у домі, там де раніше проживав Юрій, так як розуміли що в них буде дитина, та повинно бути багато місця. У Даніла було дуже багато Іграшок

[II] Народження та дитинство
Дитинство:Народився я в Лікарні Харкова сказав перше слово в 5 з половиною місяця, зробив перші кроки в 1 рік і 2 місяці, пішов у садок у 3 роки, закінчив садок і пішов до школи у 6 років, у школі перший місяць було дуже страшно (Пам'ятаю як то описався на уроці тому що не знав як сказати можна в туалет) потім я почав звикати, я дуже добре вчився в 1 класі отримав грамоту, пам'ятаю як я боявся отриматидвійку, я сам робив уроки тому що мама і тато були зайняті роботою, вже в другому класі я отримав грамоту теж у мене були багато друзів у школі Максим-хокей гуляли щодня Ваня-бокс гуляли щодня Вася-просто гуляли один раз ми грали у футбол з однокласниками і стався найбільший страх дитинства я... впав іпорвав штанці ... Я так сильно плакав що ледве дорогу додому знайшов, мама мене не лаяла, вона з зашила, один раз мене намагалися вкрасти в 2 класі але я побіг з усіх ніг і раптом вдарився в людину, це був мій тато, вони попросили піти з ними але тато їх вирубав, вже у 3 класі я теж отримав грамоту у третьому класі особливо нічого не було, я тоді вперше спробував шашлик, блюдо богіву 4 класі отримав похвальний лист і перевели в іншу школу, мені там було страшно, але я скоро знайшов там друзів, ми були найбільший клас у школі, вже було складніше все, у 5 класі майже нічого не розумів але знову взявся за голову і став відмінником, у 6 я отримав похвальний лист, я був душею класу жартував говорив з усіма дружив з усіма і тд. У 7 класі було складно, але я впорався і теж отримав похвальний лист, у восьмому класі було круто дівчатка дуже красиві були.) Вже в 9 класі на мій день народження друзі мені подарували дівчину легкої поведінки на годинку) але мені вистачило буквально 2 хвилини ну в принципі як і всім вперше після того я виступав на день вчителя на сцені школи, було дуже круто навіть вчителі запалювали потім я закінчив школу ...
[III] Підліткове життя
пішов в університет вчитисся на програміста відучився на відмінно підпрацьовував на IT компанию ООО Деганчи, ще вже на ті часи заробляв 3000$

Купив автомобіль Бмв М5 Получів права дуже подобався автомобіль їздив на ньому до університету, ще памятаю підвозив друзів до університету і нас зупинила Національна Поліція України для перевірки даних
[IV] Доросле життя

після цього я пішов працювати, перше я пішов на шахту, не раджу багато пилу і не дуже велика зарплата, потім я пішов на темний бік на викрадача т/с, але якось мене зупинили поліцейські і попросили тех.паспорт на машину а машина була викрадена і мене посадили в КПЗ на 15 діб, після цього знову пішов на нормальну дорогу і працював на шукачів скарбів, було важко але були нормальні гроші, попрацював, потім пішов у ДСНС дуже хороші гроші але робота небезпечна, мені прийшла повістка і я пішов служити , в ЗСУ складно але там ви покращите свою статуру, там багато тренувань я возив матеріали на військову частину стояв на постових вежах і охроняв КПП
[V] Теперишній час

щас у мене все ідеально живу в Харкове біля татового будинку є машина грошей не дуже багато але на життя мені задоволений, багато друзів е невиличкий бізнис від батька з ньго получаю дохід е автомобіль газель іноді працюю на ньому заробляю в місяць десь 10 000 000 ще купив авто Ролс Ройс дуже подобаеться це авто але зараз виставив его на продаж так як немаю часу їм займатися, допомагаю батькам грошами

Таісія Фенікс

Cхідна Україна
Активний гравець
Реєстрування
24 Чер 2023
Дописи
910
Реакції
522
Бали
98
Вітаю шановний гравець,

1.18. Заборонено писати біографію від 1 лиця.
1.18.1. Біографія дозволено писати тільки від 3 лиця.
1.15.1. Заголовок біографії повинен бути по такому зразку: Ім'я Фамілія | Біографія/Квента
1.15.2. Можна спотворити назву біографії, приклад: Артем Реалтін | Біографія | Як в житті тяжко приймати рішення.

Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі