Сидорчюк Микола
Козак
- Реєстрування
- 14 Кві 2023
- Дописи
- 41
- Реакції
- 8
- Бали
- 13
1992 рік 23,11. народився Сашко мати була звичайною прибиральницею батько був генералом зсу коли в Сашка були канікули батько возив єго до військової частини щоб Сашко навчився бути сильним та мужнім Сашко навчився розбирати та збирати зброю навчився розміновувати міні ще навчився їздити на військовій техніці
2 РОЗДІЛ
Сашко різ та вчився багато нового
Сашку стало 14 років батько і мати в мерли а Сашко Продовжував Служити в армії бо робити було нічого всі в частині Сашка поважали, одного дня Сашку стало погано коли він стояв на посту єму викликали медичну допомогу наступні пару днів Сашко провів в лікарні
Понеділок. Сашка виписали з лікарні пішов він додому тому що нікому его було забрати нікому
Була 21:30 Сашко майже вийшов до дому але побачив ща на нещасну дівчину панали бандити і Сашко запам'ятав слова батька
.Синку сильний не якого зброя а сильний той хто допомагяе слабшим .
І вирішив заступитись за дівчину як тильки почав захищати один бандит дістав ніж та підрізав Сашка в той момент підбігла поліція затримала бандитів та викликали лікарів Сашко думав що ось и прийшов його час пройшло декілька днів Сашко прийшов в себе відкривае очи очи и паче дівчину яку врятував
Вони познайомились ту дівчину звали Анна так и розговорились.
І почали зустрічатися
3 РОЗДІЛ
Сашко та Ана одружились у Сашка з'явився свій бізнес було в них все добре в Анні з'явилася своя перукарня в них народилися дітки назвали іх Микола та Іринка
Одним словом все униз було добре.
У Сашка та Анні виросли діти та пишли до школи
Но одного дня у Сашка пішло все шкереберть
Анна знайшла собі нового чоловіка і Сашком вона розлучилась
4 Розділ
Після того випадках пройшло 10років Сашко в пав у кому ..........
Пройшло 5років Сашко вийшов зі коми виявилось Що Ання сіла в колонію за кражу магазина
А дитей забрали в детясий будинок та их забрали в різних сім'я а Ання вмерла коли тікала з колонії.........
5 Розділ
Сашко пішов в поліцію та переїхав в Черкаси й шли роки в Сашко ставав все старше по званю
Одного дня до Сашка прийшов
Хлопець хотів написати заяву на кражу Сашко попросив його документи і побачив в паспорти
Микола Горобчук Олександрович
Сашко каже синку
Я вибачаюсь ви мене скимось переплутали
Ни я твій батько в тебе іще е сестра Ірина
Тато це ти не повірив в це Микола
Так якти яктам Іринка
Та все добре но с Іринкой після дит будинку и не бачились
Сашко каже синку ходимо до мене до дому все про себе розкажиж і вмене робочий день закінчився
Добре ходімо
Сашко і Микола пішли до дому
Почали переходить дорогу и на Миколу литить авто Сашко відштовхнув сина та прийняв удар на себе
6 Розділ
Сашко став інвалідом
Микола допомагав батьку
Сашко вирішив розповісти росповисти про все свое життя
Сашку стало гірше Микола викликав лікарів
І Сашко провів пив слого життя в лікарні......
2 РОЗДІЛ
Сашко різ та вчився багато нового
Сашку стало 14 років батько і мати в мерли а Сашко Продовжував Служити в армії бо робити було нічого всі в частині Сашка поважали, одного дня Сашку стало погано коли він стояв на посту єму викликали медичну допомогу наступні пару днів Сашко провів в лікарні
Понеділок. Сашка виписали з лікарні пішов він додому тому що нікому его було забрати нікому
Була 21:30 Сашко майже вийшов до дому але побачив ща на нещасну дівчину панали бандити і Сашко запам'ятав слова батька
.Синку сильний не якого зброя а сильний той хто допомагяе слабшим .
І вирішив заступитись за дівчину як тильки почав захищати один бандит дістав ніж та підрізав Сашка в той момент підбігла поліція затримала бандитів та викликали лікарів Сашко думав що ось и прийшов його час пройшло декілька днів Сашко прийшов в себе відкривае очи очи и паче дівчину яку врятував
Вони познайомились ту дівчину звали Анна так и розговорились.
І почали зустрічатися
3 РОЗДІЛ
Сашко та Ана одружились у Сашка з'явився свій бізнес було в них все добре в Анні з'явилася своя перукарня в них народилися дітки назвали іх Микола та Іринка
Одним словом все униз було добре.
У Сашка та Анні виросли діти та пишли до школи
Но одного дня у Сашка пішло все шкереберть
Анна знайшла собі нового чоловіка і Сашком вона розлучилась
4 Розділ
Після того випадках пройшло 10років Сашко в пав у кому ..........
Пройшло 5років Сашко вийшов зі коми виявилось Що Ання сіла в колонію за кражу магазина
А дитей забрали в детясий будинок та их забрали в різних сім'я а Ання вмерла коли тікала з колонії.........
5 Розділ
Сашко пішов в поліцію та переїхав в Черкаси й шли роки в Сашко ставав все старше по званю
Одного дня до Сашка прийшов
Хлопець хотів написати заяву на кражу Сашко попросив його документи і побачив в паспорти
Микола Горобчук Олександрович
Сашко каже синку
Я вибачаюсь ви мене скимось переплутали
Ни я твій батько в тебе іще е сестра Ірина
Тато це ти не повірив в це Микола
Так якти яктам Іринка
Та все добре но с Іринкой після дит будинку и не бачились
Сашко каже синку ходимо до мене до дому все про себе розкажиж і вмене робочий день закінчився
Добре ходімо
Сашко і Микола пішли до дому
Почали переходить дорогу и на Миколу литить авто Сашко відштовхнув сина та прийняв удар на себе
6 Розділ
Сашко став інвалідом
Микола допомагав батьку
Сашко вирішив розповісти росповисти про все свое життя
Сашку стало гірше Микола викликав лікарів
І Сашко провів пив слого життя в лікарні......
Останнє редагування модератором: