Відмовлено Рп біографія Артема Дедулі

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Артем Дедуля

Новий гравець
Реєстрування
17 Сер 2023
Дописи
4
Реакції
1
Бали
3
Прізвище Ім’я По-батькові (ПІБ):Дедуля Артем Олександрович
Стать:Чоловіча
Мати -Людмила
Батько -Олександр
Зріст та вага: 182 78
Дата народження:17.03.1995
Вік:28
Місце народження: Запоріжжя
Національність:Українець
Місце проживання:Харків
Захоплення:Футбол
Сімейний стан:Не одружений
Статура:Лев
Колір очей:Голубі
Зачіска:Нефор
Відмітні знаки: Шрам на правой руці

Дитинство

Артем був бажаною дитиною, тато хотів хлопця, а мати дівчинку, все було добре але коли Артему стало 3 роки мати та тато розвелись, та Артем був з татом!
Через 3 рока він пішов в дет.садок, там він подружився з дівчинкою Настею, вони були близькі до друг друга поки Настя не уїхала в дурге місто! Артем був добрим хлопчиком, але колись вибив зуба хлопцю! Артем коли хотів виростити бути спецназом або воєним!

Юнацтво

*Через 1 рік* Артему 6, він йде до першого класу, вчиться добре до 4 клас а потім бів хорошистом, там у Артема і появилась перше кохання, її звали Настя як і в садику, вони були завжди разом, від 1 класу до 11 класу, вона познайомила його зі соїми батьками, а він зі своїми, в 5 класі Артем подрався із хлопчиком Сашком який трогав Настю, він дав йому в лоб, потім був визнаний до директора! В 7 класі Артем на фізкультурі грав в футбола, та Сашко зробив йому підкат та АРтем кричав! Приїхала швидка, працівник моз сказав
- Він підвернув ногу, та вже не сможе грати в футбол!
Артем прийшов додому смутний, футбол це самий кращий спорт який він знав! Але Настя його заспокоює та він вже не смутний! Вони роблять Геометрія та в них тоді був перший поцілунок! Вони почали зустрічатися, та в 11 класі вони пійшли в один Університет!

Студентське життя

Почалось студентське життя, Артем зняв квартиру та жив там зі своєй дівчиною Настею, вони були разом назавжди, Артем хотів після університету піти на службу рідній країні! Він проучився з нею 4 курса, їм ізполнилось 18 та вони одружились, купили квартиру за городом, Артем як і хотів пішов на службу а Настя стала моделью, вони були парою року, вона гарна, він теж гарний, Артем став на ст. солдата, став Зам. Начальника ГУР. Їй предложли контракт від США та вона не хотіла бросати Артема, але він сказав чотири фрази! ''Лети, я тебе кохаю!'' Але літак з Настею впав в океан та вона померла, Артем був в дипресії, але Полковник Дмитро Амонов сказав йому, ''Тримайся!''

Наш час
Артем підвищився до Капрала та став Інструктором ДПСУ, він стоя на посту та до них на зустріч їхали порушники, вони почали стрилять та попали в праву руку Артема, та вбили Солдата який був одружений, цих порушників знайшли та вбили! Артем хотів кудись перевестиьс, наприклад НПУ, СБУ, ДКВС. Вибрав він ДКВС тому що там був його бойовий товарищь. АРтем перевівся, зараз він прапорщик та чекає підвищення на Старшого Праапорщика, він Інструктор НК! Кожен день він згадує свою Настю та хоче вернути її, з ним хчоуть познайомитись але він мовчить, в сні вона прийшла до нього та сказала, я більше не повернусь, знайди другу. із фразою ''Я тебе кохаю, якщо хочешь мене знайти, то коли помреш, мій коханний'' Артем собі знайшов дівчину, її теж звати Настя, вон думають одружитися та завести дітей!

👑Андрій Репецький👑

06| Подільський край
Активний гравець
Реєстрування
13 Тра 2023
Дописи
3,153
Реакції
1,077
Бали
253

Відмовлено

1. Біографія має сягати обсягу не менш ніж 4000 символів(без пропусків).

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі