Відмовлено Рп біографія Надія Андріївна

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

andriyzu

Новий гравець
Реєстрування
19 Бер 2024
Дописи
7
Реакції
3
Бали
6
Прізвище Імя по-батькові: Валькірівська Надія Андріївна
Стать: Жіноча
Мати : Валькірівська Вікторівна
Батько : Валькірівський Василь
Зріст та вага:Зріст 186см Вага 103кг
дата народження : 11.10.1996р
Вік: 29років
Місце народження : Чернівецька обл. Сокирянський район. м. Новодністровськ
Захоплення : музика , співи, комп'ютерні ігри
Статура : повненька
Колір очей: карий
зачіска середня довжина коричневий колір волосся
Відмітки знаки: дві тату на руках на праві і лівій .
На правій пантера . На лівій крило кохання
Батько
Василь 1975 року народження це мій отчим ми з ним вже живемо сім років щасливих працює трактористом в саду .
Він побував в складній життєвій ситуації де майже залишив зір , але ми його витягнули і зараз він хоч погано але бачить і ми його любимо.
Мати
Людмила 1973 року вона старша за батька і в них завжди жарти щодо віку між ними вона не працює нажаль перенесла важку операцію на вени і важко її ходити , вона завжди голова сім'ї і посварить і підкаже і втішить завжди у важку хвилину .
Народження і дитинство на світі з'являється Надія Андріївна
Надворі 1996 рік не найкращий рік можливо , не було такого задоволення як памперси чи пелюшки всі колись стелили з простені з наволочок і важко це все було прати так як приходилось вручну, важко мати працювала на фермі і на полі так як я була спокійна дівчинка то брала мене на поле з собою так як іншого вибору в неї не було. Дитинство цікаво проходили я гралась лялькою з кукурудзи і звичайними грудками на полі . Більш пізніше завжди на нашому подвір'ї було дуже багато дітей як в дитсадку ( дитсадка до речі також не було в селі) ми завжди грались в цікаві ігри і весело проводили час . Ми весело бігали і гралися на подвір'ї щодня .
я завжди була спокійною дитиною мене там де клали там і знаходили.
Підліткове життя
вже більш цікавіше ми все ж діти тільки доросліше ми бігали по ночам грали в вампіра , завжди по вечорам виходили на край вулиці зустрічати корів з пасовища і поки чекали грали в карти і грали мячем в одні ворота ( просто дерев'яний паркан) нас ще сварив хазяїн коли бачив що ми б'ємо мячем в паркан і ми всі дружно втікали але всемірно збирались знову і знову. Ще я часто ходила пасти худобу де з другом на полі знаходили кавуни і їли до не можу. Ще було як ми крали яблука в чужім саду щоб купити собі морозива і нас майже не впіймали ми так тікали щоб нас тільки не впізнали і не сказали батькам.
Доросле життя
Завжди боялася висоти і не вміла плавати : але завдяки бажанню та 21 день на подолання страху я навчилась плавати . Мій більш впертий характер. Вже більш в дорослому житті я себе спробувала в різних професіях , я навчалась на повара-кондитера але нажаль не зійшлося і все ж не сподобалася професія мені . Хотілося заліза і я ходила до знайомої і вчилася ремонтувати різну техніку , в основному це були мотоблоки принципи дії для мене були простіші чим зварити борщ. Ми ремонтували мопеди , мотоцикли , скутери , авто. Моє перше авто жигулі я на ньому 5 років від'їздила і перший мій ремонт був двигун де я з другом за 5 вечорів зуміли повністю перебрати мотор і він ще після цього працював для мене це було райською насолодою що після тебе техніка працює. Ще зявився в моєму жітті маленький камок щастя Михайликом назва хоч він дуже важко дався мені але безмежно його люблю.
Вже пізніше захотілось спробувати чогось нового і 2022 пішла на службу в ЗСУ там прослужила рік з'явилось багато друзів , побувала на 0 зрозуміла що жартувати не варто і вирішила покинути таку затію .
Теперішній час
Поки стабільності мало працюю сама на себе.
Додаток:

Останнє редагування:

Олександр Єськов

Старший Адміністратор | Північна Україна
Старший Адміністратор
Реєстрування
30 Тра 2023
Дописи
456
Реакції
196
Бали
103
Вітаю
Відмовлено

Ви порушили правила написання біографії Причини відмови
Біографія має сягати обсягу не менш ніж 3000 символів (без пропусків):
Ваш результат: 2489 символів
Виправте помилки та подайте повторно

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі