Яровий Володимир Вікторович
Людина з біо на 03 сервері і людина яка пішла з 03
- Реєстрування
- 15 Лип 2023
- Дописи
- 113
- Реакції
- 88
- Бали
- 33
- Вік
- 17
Яровий Володимир
Стать: Чоловіча
Батько: Віктор Володимирович
Мати: Ярова Галина
Зріст:180 см Вага: 50 кг
Дата народження: 01.01.2000
Вік: 23 роки
Місце народження: Україна Харківська область Красноградський район м.Красноград
Національність: Українець
Місце проживання: м.Харків
Захоплення: Спорт, комп'ютерні ігри
Сімейний стан: Не одружений
Статура: Спортивна
Зачіска: Середня довжина, світле волосся
Відмітні знаки: Татуювання на лівій руці у вигляді знака СБУ
Батьки
Батько: Віктор Володимирович народився 28.07.1962 року в селі Олександрівка Харківська область тато пішов у місцеву школу закінчив на відмінно потім пішов в радянську армію а пізніше в прикордонники Союза пізніше був відправлений в якості скороченого контингенту в Афганістан на 2 роки і повернувся з ПТСР
Мати: Ярова Галина народилась 18.12.1967 у Молдові пізніше переїхала на територію України потім мати познайомилась з моїм батько Віктором
І у 2000 році на світ з'явився я
Дитинство
Пішовши у гімназію номер 35 в Харкові
Закінчив на відмінно
Юність
переїхав в Одесу вступив до інституту сухопутних військ ЗС України закінчив у званні капітана
Пішов в Академію СБУ в Києві і тамже знайшов своє перше кохання її звали Катя вона була красива і я зміг їй сказати що вона красива і вона мені також сказала і на 8 березня зробив їй пропозицію руки і серця
Теперіній час
Зараз воюю на Куп'янському напрямку в якості командира контрроздівки а 12.12.2022 року отримав нагороду Героя України ми одружилися за 3 місяці перед війною і Вова боїться полону бо розуміе і може і не дожиду до обміну
Стать: Чоловіча
Батько: Віктор Володимирович
Мати: Ярова Галина
Зріст:180 см Вага: 50 кг
Дата народження: 01.01.2000
Вік: 23 роки
Місце народження: Україна Харківська область Красноградський район м.Красноград
Національність: Українець
Місце проживання: м.Харків
Захоплення: Спорт, комп'ютерні ігри
Сімейний стан: Не одружений
Статура: Спортивна
Зачіска: Середня довжина, світле волосся
Відмітні знаки: Татуювання на лівій руці у вигляді знака СБУ
Батьки
Батько: Віктор Володимирович народився 28.07.1962 року в селі Олександрівка Харківська область тато пішов у місцеву школу закінчив на відмінно потім пішов в радянську армію а пізніше в прикордонники Союза пізніше був відправлений в якості скороченого контингенту в Афганістан на 2 роки і повернувся з ПТСР
Мати: Ярова Галина народилась 18.12.1967 у Молдові пізніше переїхала на територію України потім мати познайомилась з моїм батько Віктором
І у 2000 році на світ з'явився я
Дитинство
Пішовши у гімназію номер 35 в Харкові
Закінчив на відмінно
Юність
переїхав в Одесу вступив до інституту сухопутних військ ЗС України закінчив у званні капітана
Пішов в Академію СБУ в Києві і тамже знайшов своє перше кохання її звали Катя вона була красива і я зміг їй сказати що вона красива і вона мені також сказала і на 8 березня зробив їй пропозицію руки і серця
Теперіній час
Зараз воюю на Куп'янському напрямку в якості командира контрроздівки а 12.12.2022 року отримав нагороду Героя України ми одружилися за 3 місяці перед війною і Вова боїться полону бо розуміе і може і не дожиду до обміну
Останнє редагування: