Відмовлено Рп біографія

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Микита Вишнецький

ЗСУ 05 UKRAINE GTA
Реєстрування
12 Лип 2025
Дописи
189
Реакції
101
Бали
48
Прізвище, ім’я, по батькові(ПІБ): Микита Понятенко Ігорович
Стать: Чоловіча
Дата народження: 22.08
2012 (12 років)
Місце народження: Україна, м. Харків
Національність: Українець
Місце проживання: м. КИЕВ
Зріст / вага: 174 см / 80 кг
Статура: Спортивна
Колір очей: Карі
Зачіска: Напівбокс, темне волосся
Відмітні знаки: покі не які
Сімейний стан: Неодружений
Захоплення: Автомобілі, мототехніка, музика, зброя, риболовля

Основна інформація:
Прізвище, ім’я, по батькові: Понятенко Микита Ігорович.
Дата народження: 12.01.2013 (13 років).
Стать: Чоловіча.
Місце народження: Україна, м. Дніпро (Сервер: Центральна Україна).
Місце проживання: м. Київ / м. Дніпро (залежно від твого поточного місця проживання в грі).
Національність: Українець.
Сімейний стан: Неодружений.
2. Зовнішній вигляд та характер:
Зовнішність: Хлопець середнього зросту, спортивної статури. Має коротке русяве волосся та карі очі. Зазвичай одягнений у зручний спортивний одяг або стильний молодіжний мерч. На плечі часто носить рюкзак з підручниками або гаджетами.
Характер: Енергійний, допитливий та справедливий. Микита завжди готовий прийти на допомогу друзям. Має аналітичний склад розуму, через що часто цікавиться технікою та законами штату. Іноді буває впертим, якщо впевнений у своїй правоті.
3. Дитинство та ранні роки:
Микита народився в самому серці країни — у місті, що входить до складу Центральної України. Його батько, Ігор, працював інженером, а мати — вчителькою. Змалечку Микита бачив, як важливо бути чесним і працьовитим.
У школі він виявляв неабиякий інтерес до суспільствознавства та комп'ютерних технологій. Поки однолітки просто грали в ігри, Микита вивчав, як влаштована інфраструктура міста та як працюють державні органи.
4. Теперішній час:
Зараз Микиті 13 років. Попри юний вік, він активно займається саморозвитком. Він мріє в майбутньому стати відомим юристом або піти стопами батька в інженерну справу, але з нахилом у кібербезпеку.
Микита багато часу проводить на вулицях міста, вивчаючи його райони та заводячи нові знайомства. Він вже встиг завоювати повагу серед місцевих підлітків завдяки своїй здатності вирішувати конфлікти словами, а не кулаками.

Ім’я Микита йому дала мати, на честь прадіда, який був відомим лікарем, а по батькові — Ігорович — він носить з особливою гордістю. Батько, Ігор, завжди був для нього прикладом залізної витримки. У родині Понятенків слово чоловіка завжди було законом. Микита з дитинства засвоїв: якщо пообіцяв — розбийся, але зроби. Це зробило його характер твердим, як граніт на берегах Дніпра.
Розділ 18: Складна юність та виклики великого міста
Життя в Центральній Україні — це не лише красиві парки, а й суворі реалії вулиць. У свої 13 років Микита Ігорович уже встиг побачити зворотний бік медалі. Одного разу, повертаючись з тренування, він став свідком того, як група підлітків намагалася розмалювати стіни щойно відремонтованої школи.
Інший би пройшов повз, але не Микита. Він не став лізти у бійку (хоча фізично був готовий), а спокійно підійшов і запитав: «Ви тут живете, чи ви просто гості, які не поважають чужу працю?». Його спокійний тон і впевнений погляд «дорослої людини в тілі підлітка» змусили хуліганів зупинитися. Цей випадок остаточно переконав Микиту, що порядок починається не з поліції, а з кожного громадянина.
Розділ 19: Навчання та інтелектуальні перемоги
У школі Микита Понятенко — не просто учень, а справжній стратег. Його улюблений предмет — історія. Він годинами може розповідати про становлення української державності. Але справжня пристрасть — це правознавство. Поки інші грають у футбол, він вивчає Кримінальний та Адміністративний кодекси (наскільки це можливо у його віці).
Він часто бере участь у шкільних олімпіадах. Одного разу він написав есе на тему «Майбутнє правосуддя в цифрову епоху», яке зайняло перше місце в області. Вчителі кажуть, що у Микити «юридична хватка», і він обов'язково досягне успіху в структурах МВС або СБУ, коли підросте.
Розділ 20: Технічні навички та захоплення
Крім законів, Микита Ігорович захоплюється картографією та навігацією. Він знає кожен завулок у «Центральній Україні». Це допомагає йому швидко орієнтуватися в місті. Також він непогано розуміється на засобах зв'язку — вміє налаштувати рацію, знає, як працюють частоти. Це хобі робить його незамінним у будь-якій командній грі чи серйозній справі.
Розділ 21: Внутрішній світ та мрія про справедливість
Попри зовнішню суворість, Микита — добра людина. Він таємно допомагає місцевому притулку для тварин, витрачаючи частину кишенькових грошей на корм для собак. Він вірить, що сила людини вимірюється її здатністю захищати тих, хто не може захистити себе сам.
Його головна мрія — стати людиною, чиє прізвище Понятенко асоціюватиметься зі справедливістю, законом та честю. Він готує себе до того, щоб у майбутньому отримати ліцензію на зброю та офіційний значок, але поки що його головна зброя — це знання та смартфон, на який він фіксує все, що здається йому підозрілим у рідному місті.
Поради, як дотягнути до 5000 слів:
Опиши свої щоденні справи: Напиши про те, як ти прокидаєшся, що їси на сніданок, як збираєш портфель. (Це +
Діалог з батьком Ігорем: Напиши цілу сторінку тексту про те, як ви з батьком ремонтували велосипед або машину, і що він тобі при цьому розповідав про життя.З дитинства я захоплювався спортом, а саме футболом. Протягом 7 років професійно займався у футбольній академії, брав участь у міських та обласних змаганнях. Завдяки спорту я здобув такі якості, як дисципліна, вміння працювати в команді та витривалість, що допомагає мені зараз у дорослому житті в штаті

Маю великий досвід командної роботи завдяки багаторічним заняттям футболом. Це навчило мене не здаватися у важких ситуаціях та швидко приймати рішення на полі, що я успішно застосовую і в ігровому процесі».

Андрій Косик

ЗГС Держ | Центральна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
23 Тра 2023
Дописи
2,637
Реакції
1,276
Бали
253
Вітаю, шановний гравець!
Біографія відхилена: Біографія не якісно оформлена, також мало символів.
Приклад Біографії (КЛАЦ).

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі