Відмовлено Рп біографія!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Михайлo Князь

Шановний гравець
Реєстрування
12 Чер 2023
Дописи
34
Реакції
38
Бали
21
Ім'я Прізвище: Дмитро Комаров
Стать: Чоловік
Національність: Українець
Вік: 23.
Сім'я: Мама, тато, брат, сестра, дідусь, бабуся, прабабуся, хрещений, хрещена.

Місце поточного проживання: м. Литкарине
Опис зовнішності: Карі очі, біле волосся, спортивної статури, високий.
Особливості характеру: Добрий, егоїстичний.
( Від сюди потрібно розписати кожен з пунктів ) Дитинство: Мама працювала в банку а тато в МОЗ. Тато контролював мене весь час ставився до мене по суворому не дозволяв мені довго гудять. Мені не подобалося бути з батьками. Я любив їздити до бабусі. Дідусь у моєму житті не брав участі він пішов від бабусі, коли вона була молода, залишивши її з 2 дітьми. У бабусі мені подобалося, я не хотів їхати від неї, коли до мене приїжджали батьки. Тато після роботи зазвичай любив випити, оскільки він був полковником МО він не міг собі дозволити пити багато. Вони з мамою карали мене за всією суворістю, якщо я щось зробив. Поки мені було років 5 батько ставився до мене добре, ми часто з ним і мамою їздили гуляти в аквапарк. Але потім все змінилося. Тато став до мене гірше ставитися, він почав пиляти мене за мою лінь, що я був товстий, був ледар. З мамою були часті скандали, він її іноді міг вдарити. Тато був таджиком, а мама росіянка. Коли вони народили молодшого брата тато став його любити більше, ніж мене. Він найбільше любив сестру, оскільки вона була відмінницею і вчилася на медика. У мене було навіть часто бажання вчинити суїцид через це. Але тато не знав, що я в один момент пішов у лохую кампанію.

Юність і доросле життя: У поганій кампанії мені було 16 років, із ними я пив, купив, ходив кудись, займався поганими справами, займався зацепінгом, вони хвалили мене за це, ми часто ходили на розборки, бійки, ні чим це хорошим не закінчилося. Коли я приходив пізно тато мене бив лаяв. Ну як усі підлітки у мене було бажання зайнятися 18+. В один момент поки всі були на роботі я зі своєю однокласницею почав займатися цим, як раптом різко прийшов тато. Ми навіть цього не помітили. Тато як побачив це прогнав мою подругу і вилаяв мене мовляв мені рано цим займатися. Але після я все ж став частіше водиться зі своєю подругою і ми вирішили завести сім'ю.
Теперішній час: З нею ми вже одружилися, плануємо дітей. Я поїхав від батьків купив машину і квартиру нам. У мене були схожі ситуації, але мене кидали дівчата. Я був шалено щасливий коли у мене з'явилося таке щастя. Я ще купив нам дачу, щоб можна було відпочивати.У нас зараз все добре, ми живемо щасливо і чекаємо дитину. Моя дружина теж працює в банку міста Харкова де ми з нею проживаємо. Ми часто любимо їздити на велосипеді прогулянку.
Хобі: Заняття спортом, стрільба, риболовля.

Реєстрування
9 Чер 2023
Дописи
56
Реакції
19
Бали
11
Відмовлено
Недостатньо символів (потрібно 4000 символів без пробілів)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі