Відмовлено Рп біо/Ілля Лисенко

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ілля Лисенко

Західна Україна
Реєстрування
27 Бер 2023
Дописи
125
Реакції
29
Бали
23
Мене звати Ілля Лисенко і я народився в Харкові, в дружній та турботливій родині. Від самого дитинства мене виховували на принципах справедливості, чесності та допомоги іншим. Ці цінності стали для мене надзвичайно важливими у житті.

Після закінчення школи я вирішив обрати шлях служіння у поліції. Ця професія надихала мене, бо давала можливість допомагати людям і змінювати світ навколо на краще. З часом я просунувся до звання підполковника та працював у різних відділах поліції, де здобув безцінний досвід і навички.

Однак, після багатьох років служби я вирішив змінити своє життя. Я відчував, що моє покликання полягає у допомозі тим, хто потребує підтримки. Тому я вирішив піти з посади підполковника і зосередитися на благодійній діяльності.

Зараз я активно допомагаю бідним людям, надаючи їм грошову та моральну підтримку. Ця робота дарує мені велике задоволення і допомагає відчувати себе корисним для суспільства. Я вірю, що кожен з нас може зробити світ кращим місцем, і я докладаю всіх зусиль, щоб допомагати тим, хто цього потребує.

Але я завжди мріяв стати лідером у галузі ЗМІ. Моє бажання впливати на суспільство через засоби масової інформації поєднується з моєю здатністю вирішувати проблеми та керувати людьми. Я вірю, що мої знання, досвід та прагнення зробити світ кращим допоможуть мені досягти цієї мети.

Іван Фаратов

Західна Україна ( Дєд)
Реєстрування
4 Лют 2023
Дописи
355
Реакції
68
Бали
31
Недостатьньо символів.
Відхилено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі