Павло Садовський
Кошовий отаман
- Реєстрування
- 5 Січ 2024
- Дописи
- 138
- Реакції
- 49
- Бали
- 33
Ім'я: Пашутка Ткаченко
Дата народження: 01.07.2000Місце народження: Харків, Україна
Громадянство: Українець
Сімейний стан: Незаручиний
Професія: Професії не маю
Хобі: Колекцинувати авто
Дитинство
Пашутка
народився і виріс у Харкові, в звичайній сім'ї середнього класу. Батько, Іван Ткаченко, був колишнім військовим, працював інженером у місцевому заводі; мати, Марина Ткаченко, — шкільним вчителем математики. З раннього дитинства Пашутка вирізнявся спокійною вдачею та особливою зосередженістю. Він ріс відлюдкуватою дитиною, що завжди любила більше спостерігати, ніж брати участь у колективних іграх. Його цікавили авто.
У школі Пашутка був відмінником і здобув репутацію "ходячого комп'ютера" за свою здатність миттєво вирішувати математичні задачі та складні головоломки. Однак однокласники не завжди розуміли його, і нерідко вважали його диваком. Лише деякі близькі друзі знали про його справжнє захоплення — розгадування детективних історій. Змалку він захоплювався ком'пьютерами, мріючи про те, що колись зможе їх ремонтувати.Студентські роки та перші кроки в волонтерській кар'єрі
Закінчивши школу з відзнакою, Пашутка почав ремонтувати битову техніку.Потім йому було мало грошів.Він пішов працювати в таксі.Він заробив кошти.Та пішов в універ Каразіна.В університеті він продовжив проявляти свої здібності до аналітичного мислення, тому швидко здобув повагу серед викладачів. У студентські роки він почав співпрацювати з місцевими волонтерських засадах, допомагаючи. Його цікавили методи євакуації,та спасіння людських душ, складання психологічного портрета злочинця та сучасні методики криміналістики. Під час стажування волонтерських дій, він розробив власну методику євакуації.Після закінчення університету Пашутка вирішив приєднатися до волонтери, в Харкові. Почав він їздити на Донецький напряпок,Луганський,Харкьвський,Запорізький і впродовж наступої неділі,отримав поранненя від FVP-дрона, його відвезли в лікарню,дістали осколки,та потім знову поїхали на євакуацію.У Пашутки була дуже гарна душа,він хотів спасти людей.Він спас більше 1000 людей.
Євакуація з Донечини
Справжній прорив у Волонтерській кар'єрі стався, коли він допоміг військовим , що він рискуючи своїм життя. поїхав відвезти військовим води та поїсти,та забрати ранених військових.Коли він приїхав у часов Яр,він попав під обстріл,він спрятався у окопі,.Після обстрілу він вигрузив гум.допомогу,він забрав військових,та поїхав у Харків,відвезти у лікарню.Потім через тиждень поїхав на євакуацію,у Часов Яр,тому що йому поздвонили у 5:00,ранку і сказали,що наші військові відходять,та є жертви,та ранені,він написав записку мамі.В ній він написав'Мама я тебе кохаю,я поїхав на євакуацію в саму гарячу точку-Часов Яр,якщо я не повернусь до 12:00,мене ранило,якщо я повернусь в 1:00 дня,то я тебе наберу.Я тебе кохаю.Твій Пашутка.Він завів автівку та вже через 1:30,був в Часовому Яру.Холи він приїхав,був обстріл,він відбувався вже з 5 ранку,через 30:00 хвилин,він загрузив,ранених військових загиблих,та дуже швидко їхав на Харків,він привіз військових у лікарню.Так його євакуація була на Донечинні.