Схвалено Рп біо | Пашутка Ткаченко

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Павло Садовський

Кошовий отаман
Реєстрування
5 Січ 2024
Дописи
138
Реакції
49
Бали
33

Ім'я: Пашутка Ткаченко

Дата народження: 01.07.2000
Місце народження: Харків, Україна
Громадянство: Українець
Сімейний стан: Незаручиний
Професія: Професії не маю
Хобі: Колекцинувати авто

Дитинство

Пашутка

народився і виріс у Харкові, в звичайній сім'ї середнього класу. Батько, Іван Ткаченко, був колишнім військовим, працював інженером у місцевому заводі; мати, Марина Ткаченко, — шкільним вчителем математики. З раннього дитинства Пашутка вирізнявся спокійною вдачею та особливою зосередженістю. Він ріс відлюдкуватою дитиною, що завжди любила більше спостерігати, ніж брати участь у колективних іграх. Його цікавили авто.

У школі Пашутка був відмінником і здобув репутацію "ходячого комп'ютера" за свою здатність миттєво вирішувати математичні задачі та складні головоломки. Однак однокласники не завжди розуміли його, і нерідко вважали його диваком. Лише деякі близькі друзі знали про його справжнє захоплення — розгадування детективних історій. Змалку він захоплювався ком'пьютерами, мріючи про те, що колись зможе їх ремонтувати.

Студентські роки та перші кроки в волонтерській кар'єрі

Закінчивши школу з відзнакою, Пашутка почав ремонтувати битову техніку.Потім йому було мало грошів.Він пішов працювати в таксі.Він заробив кошти.Та пішов в універ Каразіна.В університеті він продовжив проявляти свої здібності до аналітичного мислення, тому швидко здобув повагу серед викладачів. У студентські роки він почав співпрацювати з місцевими волонтерських засадах, допомагаючи. Його цікавили методи євакуації,та спасіння людських душ, складання психологічного портрета злочинця та сучасні методики криміналістики. Під час стажування волонтерських дій, він розробив власну методику євакуації.
Після закінчення університету Пашутка вирішив приєднатися до волонтери, в Харкові. Почав він їздити на Донецький напряпок,Луганський,Харкьвський,Запорізький і впродовж наступої неділі,отримав поранненя від FVP-дрона, його відвезли в лікарню,дістали осколки,та потім знову поїхали на євакуацію.У Пашутки була дуже гарна душа,він хотів спасти людей.Він спас більше 1000 людей.

Євакуація з Донечини

Справжній прорив у Волонтерській кар'єрі стався, коли він допоміг військовим , що він рискуючи своїм життя. поїхав відвезти військовим води та поїсти,та забрати ранених військових.Коли він приїхав у часов Яр,він попав під обстріл,він спрятався у окопі,.Після обстрілу він вигрузив гум.допомогу,він забрав військових,та поїхав у Харків,відвезти у лікарню.
Потім через тиждень поїхав на євакуацію,у Часов Яр,тому що йому поздвонили у 5:00,ранку і сказали,що наші військові відходять,та є жертви,та ранені,він написав записку мамі.В ній він написав'Мама я тебе кохаю,я поїхав на євакуацію в саму гарячу точку-Часов Яр,якщо я не повернусь до 12:00,мене ранило,якщо я повернусь в 1:00 дня,то я тебе наберу.Я тебе кохаю.Твій Пашутка.Він завів автівку та вже через 1:30,був в Часовому Яру.Холи він приїхав,був обстріл,він відбувався вже з 5 ранку,через 30:00 хвилин,він загрузив,ранених військових загиблих,та дуже швидко їхав на Харків,він привіз військових у лікарню.Так його євакуація була на Донечинні.

Євакуація з Харківщіні

Війна досі триває,Пашутка Їзде на євакуацію,ойму дали завдання їхати на куп'янськ,тому що там дуже жорстокі бої,та військовим потрібна вода,їжа.Він не раздумая загрузив все,та вирушив на куп'янськ,коли він туди приїхав було тихо.А коли почав збератися додому,він попав під обстріл,прильот каба був від нього в 1 ному кілометрі,він дуже швидко збирається та тікає,він приїджає до Харкова,та хотів відпочити,йому дзвонять у 20:00 і кажуть' Ти завтра їдешь на євакуацію в місто Вовчанськ.Він каже добре.Він кладе слухавку.на наступний ранок,він заводе автівку,та їде на Вовчанськ.Він туди приїждає.А на тот часу у місто не пускали так там йдуть дуже сильні вуличні бої.Він забрав всіх ранених та поїхав,привіз військових на Харків,та в нього зламалася автівка,а автівка,була нейого.Він поросив щоб його до тянули на буксирі до сто.На наступний день,він взяв свою лічну автівку та поїхав на євакуацію,біля нього був приліт дрона,машина вся побита,но він все одно забрав військових,та приїхав.Та на цьому в нього закінчилися сили.Він закінчив свою кар'єру.

Теперішній час

На момент 2023 року Пашутке вже 23 роки,він пішов займатися спортом.Його команда їздила на вистави,займали призові міста.Потім в нього трапилися трагадія,він зломав ногу.Йому наклали гіпс,но передцим,він став головним команди,він приходив з переламоною ногою на стадіон,та дивився як гра його команда,через 2 неделі,в них була вистава та там повинин бути главний команди,але в нього була нога переломана.він не потеряв сили,та вийшов грати на кастелях,і вони перемогли.Зайняли 1 місце.Через 2 неділі Пашутке зняли гіпс, і в лікарні сказали,що 2 неділі незя грати: Футбол,Волейбол і т.д.Він не послухався та на наступний день пішов грати у футбол.Так і буда його карьєра до кінця.в нього була купа медаль грамот.А потім після цього він познайомися з дівчиною,вона завогітніла,та він забросив карьєру,після футболу,він пішов працювати,у таксі,він заробатував у місяць близько 30 тисяч.Так вони і жили.

Характер та риси Пашутки

Пашутка - спокійна та дуже добра людина с гарною душею.Він допомагає всім,бабусям,дідусяв.Він стресостійкій,він дуже гарний та чемна людина,він любе всіх,

Влад Ампер

Адімінстратор | 03 серверу
Реєстрування
3 Кві 2023
Дописи
380
Реакції
80
Бали
73
Вітаю Шановний Гравець

Схвалено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі