Відмовлено Рп біо

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Іван Юрчишин

Новий гравець
Реєстрування
8 Лис 2024
Дописи
10
Реакції
3
Бали
8
Прізвище Ім’я По-батькові (ПІБ): Іван Золоточенко Костянтинович

Стать: Чоловік

Мати - Олена

Батько -Костантин

Зріст та вага: зріст 1.89 вага 80кг

Дата народження: 2000.12.22

Вік: 24 роки

Місце народження: Маріуполь

Національність: українець

Місце проживання: Дніпро

Захоплення: Мандрування зализницею

Сімейний стан: Все добре

Статура:?

Колір очей: голубий

Зачіска: Штори (каре)

І. Дитинство

Я народився в звичайній, але дуже працьовитій родині. Моя мама працює провідником, а тато — в поліції. Мої батьки завжди були для мене прикладом відданості своїй справі та службі на благо людей. Дідусь служив у Збройних силах України, і його історії надихали мене з дитинства. Я виріс в атмосфері, де важливими були порядок, дисципліна і допомога іншим.

З малих років я був активним і допитливим хлопцем. Спостерігав за роботою мами та тата, і це сформувало у мене бажання йти по їхньому шляху — допомагати людям і бути відповідальним.

ІІ. Юність

Шкільні роки стали основою для моїх життєвих орієнтирів. Після закінчення школи я почав працювати в Укрзалізниці, спочатку як слюсар. Цей досвід дав мені перші практичні навички у технічній сфері, що стало початком мого професійного шляху. Далі я став провідником, потім помічником машиніста, і зрештою — машиністом. Кожен крок був для мене важливим, адже я завжди прагнув вдосконалювати свої навички і досягати нових висот.

У той самий час я зрозумів, що техніка і залізниця — це моя справжня пристрасть, і я хочу йти далі в цій галузі. Але я також розумів, що для досягнення великих цілей потрібно не лише майстерність, а й лідерські якості.

ІІІ. Доросле життя

Я вирішив служити в Збройних силах України, як і мій дідусь. Цей етап життя навчив мене ще більше дисципліни та відповідальності, і я здобув нові важливі життєві навички. Після служби я повернувся до роботи в Укрзалізниці і тепер поставив перед собою нову мету — стати лідером. Моя амбіція полягає в тому, щоб не тільки бути висококваліфікованим машиністом, але й навчитися вести команду, підтримувати і надихати інших.

Я вважаю, що лідер — це той, хто може бути прикладом для інших, працювати на результат і вміти підтримувати атмосферу довіри і взаємоповаги в колективі. Саме ці якості я намагаюсь розвивати в собі.

IV. Сучасність

Сьогодні я продовжую працювати в Укрзалізниці, прагнучи до розвитку своїх професійних навичок. Моя головна мета — стати лідером у своїй сфері, здобути не тільки технічну майстерність, але й уміння працювати з людьми. Я переконаний, що для досягнення цієї мети потрібно постійно вчитись, працювати над собою і
бути прикладом для колег.

Я вірю, що за допомогою постійного вдосконалення і відповідальності я зможу стати лідером, яким гордитимуться мої колеги і на кого можна буде покластися в будь-якій ситуації.

V. Мрії та цілі

Мій найбільший виклик — не тільки досягти успіху в обраній професії, але й зробити свій внесок у суспільство. Працюючи машиністом, я розумію, що мій обов’язок — забезпечувати безпеку пасажирів і підтримувати бездоганну роботу потяга. Однак я мрію про те, щоб колись моє ім’я було пов’язане з покращенням інфраструктури, модернізацією залізничного транспорту або навіть створенням нових інновацій у цій галузі.

Я також прагну до саморозвитку у сфері психології лідерства. Мені цікаво, як правильно мотивувати людей, знаходити індивідуальний підхід до кожного та створювати команду, яка працює як єдиний механізм.

VI. Випробування та переломні моменти

Не завжди шлях був легким. На початку своєї кар’єри я стикався із сумнівами у власних силах. Були моменти, коли здавалося, що я вибрав надто важкий шлях. Але саме ці виклики загартували мій характер.

Один із таких моментів трапився, коли я вперше став провідником. Це була нічна зміна під час бурі, коли потяг зупинився через технічну несправність. Я зрозумів, що на мені відповідальність за десятки пасажирів, і мав швидко ухвалювати рішення. Це випробування показало мені, як важливо залишатися спокійним і знаходити рішення навіть у найскладніших обставинах.

VII. Соціальна активність та інші захоплення

Окрім роботи, я активно беру участь у громадському житті.
Я організовую майстер-класи для молоді, де ділюся досвідом із роботи на залізниці, і розповідаю про важливість технічних професій.

Ще одне моє захоплення — фотографія. Я обожнюю знімати пейзажі під час подорожей потягом, особливо світанки над полями та ріками. Це нагадує мені, що в житті важливо знаходити красу навіть у звичайних речах.

Владислав Черевач

Центральна Україна
Реєстрування
23 Кві 2023
Дописи
451
Реакції
277
Бали
123
Вітаю.
1.17. Заборонено писати біографію від 1 лиця.
Відхилено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі