Відмовлено Руди Гатило/Обман адміністрації,вимагання особистої інформації,погрози

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Вовчик Лудоман

Поважний гравець
Реєстрування
3 Сер 2025
Дописи
132
Реакції
175
Бали
204
1. Ваш нікнейм:Вовчик Лудоман
2. Нікнейм порушника:Руди Гатило
3. Назва клану порушника: KRISTALIKK
4. Суть скарги:Даний гравець написав на мене скаргу за погрози та скам силки за що я отримав покарання у вигляді бану у діскорд 02 сервера але ніяких погроз та як написав гравець скам силок не було.Гравець змонтував скірін та видумав,що я йому погрожував з метою помсти за те що я подав на його друга скаргу із яким вони мене застрелили у зз та особисто гравець Руди Гатило насміхався з мене.На що була подане оскарження за наклеп та обман адміністрації у діскорд також це питання було піднято заступником керівника технічної підтримки Андрієм Гончаровим і також йому було надіслано мною всі оригінальні скріншоти та моя особиста думка на рахунок даної ситуації.Також хочу зауважити,що гравець у свої скарзі у діскорд 02 скинув підроблений скріншот тільки на свою вигоду.Питання чому гравець не скинув цілу переписку у які сам мені погрожував баном та вимагав особисту інформацію фото з вебки та мою пошту не знаю шоб залякати чи шо але це є грубим порушенням правила 7.2. Заборонено підштовхувати / маніпулювати / закликати / переслідувати гравців, у реальному світі. Додатково вважається, злив фотографій, вимаганням / випрошуванням / заклик до поширення оголених або з інтимним змістом фотографій, розповсюдження конфіденційної інформації, що може будь-яким чином зганьбити честь і гідність гравця / адміністратора, для подальшої комфортної гри на UKRAINE GTA. | Бан від 31 дня / Бан 6000 днів / Чорний список UKRAINE GTA
5. Доказ порушення (скриншот/відео):Відеодоказ
6. Дата порушення:21.08.2026

Бодька Кєлліні

Кошовий отаман
Реєстрування
29 Гру 2024
Дописи
34
Реакції
68
Бали
167
Снимок экрана 2026-08-20 214007.png

Адам Грінвуд

ГС Неоф | Західна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
12 Вер 2025
Дописи
1,396
Реакції
384
Бали
279
Вітаю, розглянувши Вашу скаргу виношу вердикт
Адміністрація не модерує приватні провідомлення у Discord

Якщо ви маєте докази порушень від даного гравця в Discord, ви можете подати скаргу в розділ скарг у Discord 02 серверу UKRAINE GTA, а саме в розділ
скарги на гравців(клікабельно)
Відмовлено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі