Розглянуто Руслан Коваленко , Олег Романович // Блат // Для Спец.Адміністратора!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Танюшка Роуз

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
22 Бер 2023
Дописи
1,885
Реакції
1,412
Бали
213
1. Нікнейм адміністратора: Руслан Коваленко , Олег Романович
2. Особистий нікнейм: Танюшка Роуз
3. Суть скарги: Вітаю , шановний Сергій Коваленко . Звертаюся до Вас , зі скаргою на двох Адміністраторів , а саме "Руслан Коваленко , Олег Романович " , дані Адміністратори Блатять гравця , але вже Ігрового Помічника "Іван Мрік" , у мене одне запитання , для чого покривати особу ? Якщо , я написала на нього скаргу , на якій чітко видно , що даний гравець порушив Правила Проєкту , а саме DM та DM car , і порушення правил нападу на ВЧ
  1. Військовослужбовці ЗСУ можуть розстріляти нападаючих які знаходяться біля заборів військової частини після трьох попереджень [/jail 60 хв.]
Примітка: якщо у гравця була виявлена зброя в руках, то йому висувається 1 попередження, в другому випадку його можуть розстріляти/заарештувати.
. Прошу видати покарання .

Виключно для Спец. Адміністратора!

3. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Скарга 1 , Скарга 2
4. Дата походження: 21.04.2024

Олег Романович

Північна Україна❤️
Активний гравець
Реєстрування
5 Лют 2023
Дописи
4,145
Реакції
4,553
Бали
213
Ще раз вітаю. Скарга адміністратором розглянута вірно. DM - це вбивство гравця без ІС причини. В даному випадку в п.Івана була ІС причини для відкриття вогню по автомобілю, так як ви приїхали до військової частини , вночі, під час нападу на військову частину , та могли загрожувати життю військовослужбовців.

Куратор Ігрових Помічників провів бесіду з п.Іваном стосовно цієї ситуації , так як він дійсно не надав вам одне попередження перед відкриттям вогню.

Сподіваюсь я вам надав повну та розгорнуту відповідь на вашу скаргу. Гарної гри

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі