Розглянуто Руслан Недосеков / Халатне відношення до Кримінальної Справи.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Мегатрон Керрі

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
22 Лют 2024
Дописи
124
Реакції
380
Бали
68
  1. Нікнейм гравця: Руслан Недосеков
  2. Особистий нікнейм: Доні Хліманцов (Минулий "Гарік Клиптоманов")
  3. Суть скарги:
    1. Багатократні порушення у кримінальній справі на рахунок мене. А саме, халатне відношення до заповнення цієї справи.
    1.1) Була відредагована частина повідомлень від цього гравця в Кримінальній справі. (Після будь яких помилок офіційний документ губить свою юридичну силу).
    1.2) Мій нік був з самого початку написан неправильно, ці докази є навіть в самій кримінальній справі, навіть після редагування все одно нік написаний неправильно в багатьох місцях, а саме "В фігурантах справи, відеозапис експертизи на одну букву відрізняється нік але сам факт що нік не мій, Повістка про допит невірно написаний мік нік, Протокол неправильно написаний нік значить цей документ губить свою юридичну силу, в кінці мій нік взагалі перековеркали, Клопотання номер 1 неправильний нік"
  4. Докази (скріншот/відео):
    Додаю силку на Кримінальну справу : Тик
    А також відеофіксація на порушення: Тик
  5. Дата порушення: з 15.03.2024 до тепершнього часу

Примітка:

F.A.Q з ведення кримінальної справи
    Глава 6, Пункт 10 -
    10. Думайте головою коли пишете справу, за неграмотно чи неправильно складену справу ви отримуватимете догани.

Люсьєн Грівз

sapiens dominabitur astris.
Реєстрування
1 Лип 2023
Дописи
413
Реакції
454
Бали
68
Вік
21
Веб-сайт
www.youtube.com
Вітаю, зі співробітником буде проведено бесіду тому в подальшому плутаниці з написанням нікнейму бути не повинно.

Попри це, невірне написання імені або прізвище підозрюваного не є достатньою підставою для відміни чи припинення кримінальної справи щодо нього, особливо коли справа йде про скоєння тяжкого злочину або державної зради.

Також, щодо редагування кримінальної справи - вона поки не була передана до суду та перебуває в стані розслідування тому в процесі отримання нової інформації вона може доповнюватись, редагуватись щоб в кінці передати на розгляд суду максимально детальні та достовірні результати проведеного слідства.

Олександр Дилер

ГС Держ | Подільський Край
Активний гравець
Реєстрування
6 Вер 2023
Дописи
2,232
Реакції
1,273
Бали
213
Вітаю , розглянувши вашу скаргу, виношу свій вердикт!
Лідер надав відповідь.
Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі