Мегатрон Керрі
Старожила UKRAINE GTA
- Реєстрування
- 22 Лют 2024
- Дописи
- 124
- Реакції
- 380
- Бали
- 68
- Нікнейм гравця: Руслан Недосеков
- Особистий нікнейм: Доні Хліманцов (Минулий "Гарік Клиптоманов")
- Суть скарги:
1. Багатократні порушення у кримінальній справі на рахунок мене. А саме, халатне відношення до заповнення цієї справи.
1.1) Була відредагована частина повідомлень від цього гравця в Кримінальній справі. (Після будь яких помилок офіційний документ губить свою юридичну силу).
1.2) Мій нік був з самого початку написан неправильно, ці докази є навіть в самій кримінальній справі, навіть після редагування все одно нік написаний неправильно в багатьох місцях, а саме "В фігурантах справи, відеозапис експертизи на одну букву відрізняється нік але сам факт що нік не мій, Повістка про допит невірно написаний мік нік, Протокол неправильно написаний нік значить цей документ губить свою юридичну силу, в кінці мій нік взагалі перековеркали, Клопотання номер 1 неправильний нік" - Докази (скріншот/відео):
Додаю силку на Кримінальну справу : Тик
А також відеофіксація на порушення: Тик - Дата порушення: з 15.03.2024 до тепершнього часу
Примітка:
F.A.Q з ведення кримінальної справи
Глава 6, Пункт 10 - 10. Думайте головою коли пишете справу, за неграмотно чи неправильно складену справу ви отримуватимете догани.