Розглянуто Рінат Ахметович розповсюдження неправдивої інформації про реальне життя

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Вікі Альт

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
8 Лип 2024
Дописи
227
Реакції
536
Бали
98
1. Нікнейм гравця:38162 Рінат Ахметович
2. Особистий нікнейм: 72178
3. Клан порушника: Uninviteds
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: Friends
5. Суть скарги: Оск, неадекватні висловлювання та багоюз в зз
6. Докази (скріншот/відео):
Вітаю шановна адміністрація прошу взяти на ретельний розгляд дану скаргу та видати гравцю на якого скаржуся максимально сурове покарання, адже даний гравець нешанобливо ставиться до інших гравців, розповсюджує про інших неправдиву інформацію з реального життя закликаючи цим не контактувати з гравцями про яких він розказує придуману ним же інформацію.
Сьогодні гравець вже вкотре образив дівчину та вбив її, фрапс вона не вела, але так як ми в одному клані, вона мені про це повідомила, після чого я підійшла запитати навіщо він називає її алкоголічкою та мясом і отримала ось таку відповідь Ось тут.
Далі гравець вже продовжує ображати мене та мою подругу ось 1 та ось 2. Далі взагалі дістає рушницю та багоюзить стріляючи по нас на ЦР ось 3.
Пару неділь назад я мала розмову з даним гравцем, де він закликав мене та ще одну дівчину з мого клану залишити клан та розказував про деяких гравців зовсім неправдиву інформацію. Те що інформація невірна я дізналася згодом, познайомившись з граівцями про яких він розказував. Через свій стан здоровя дані гравці взагалі не вживають спіртне, то ж виходить гравець 38162 вві нас в оману:
Неправдива інфа 1
неправдива інфа 2
неправдива інфа 3
Скаргу тоді я на нього не виклала по причині того, що не хотіла щоб інші чули ці нісенітниці, але як бачу Рінат Ахметов не розвиває свого персонажа на проекті, а лиш займається плітками, якіж сам і придумує, та образами в сторону інших гравців:
1)
2)
3)
4)
і це тільки скарги за останній час.
Тому з огляду на всі ці посилання, прошу видати максимально можливе покарання за такі дії, так як ми бачимо що звичайний, мут який гравець 38162 отримує надто часто, ніяк на нього не впливає і не спонукає припинити ображати інших і насолоджуватися грою.
Дякую за увагу та гарного всім дня)

7. Дата порушення: 19.12.24

Останнє редагування модератором:

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
10,759
Реакції
6,338
Бали
254
Вітаю шановний гравець

Розглянувши вашу скаргу та розібравшись в вашій ситуації виношу вердикт :

Гравець 38162 Рінат Ахметович отримає покарання за образи, неадекватні висловлювання, наклеп, дискримінацію гравців за ознакою інвалідності - блокування на 31 добу

Приношу вибачення за цю ситуацію

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі