Хочу пояснити ситуацію, що склалася, і чому моєму розгляду Вашої заяви було надано менше уваги, ніж ви очікували.
До 03.01 я перебувала на вихідних, тому не було змоги переглядати форум. Вже в той день, я переглянула, проте через велику кількість заяв, що надійшли від кандидатів, мені довелося розглядати їх у пріоритетному порядку. Це, в свою чергу, потребувало значного часу для перевірки кожної заявки. Також хочу зазначити, що в той день виникли певні обставини, через які я не змогла розглянути Вашу заяву вчасно, як того вимагала ситуація. Тому я вирішила перенести її розгляд на більш пізній час.
04.01 я написала, що в мене багато роботи і, якщо буде можливість, я розгляну заявку. Проте я не обіцяла зробити це точно в цей день, щоб Ви не очікували і могли займатися своїми справами. В реальності через великий наплив роботи, необхідність провести інструктажі та обзвони, я змогла звільнитися лише о 22:30. Після чого я одразу пішла відпочивати.
05.01 у мене був вихідний день, оскільки більше половини дня я була не дома і ніяк б не змогла розглянути заяву. Після повернення виникли технічні труднощі з ПК, і я змогла взятися за роботу лише о 21:40. Проте деякі функції для повної перевірки заяв були відсутні, що також вплинуло на це.
Зважаючи на обставини, я прошу вибачення за будь-які незручності, які це могло спричинити, і сподіваюся на Ваше розуміння. Я докладаю всіх зусиль, щоб у майбутньому уникати подібних затримок.
Очікуйте розгляду ГА/ЗГА