Відмовлено Ріна Мкртчян видача покарання Мут/ плюс Нон РП Нікнейм

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Артемка Радонежский

Голова ГО "Народна самооборона"
Реєстрування
2 Лют 2023
Дописи
118
Реакції
115
Бали
46
1. Артем Радонежський
2. Ріна Мкртчян
3. Суть скарги. Адміністратор видав покарання мут 30 хв. За моє запитання ві віп чат "Хто продає струни"
Нагадаю правила віп чату і те, що в моїх словах не було жодної реклами а тільки запитання до гравців. https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Правила-використання-vip-чату.59404/
таким чином адміністратор перевищив свої повноваження через незнання правил проекту.
Також хочу зазначити, що в правилах чітко сказано про використання гравцями та користувачами проекту НОНРП ніку. або ніку з Граматичними помилками МКРТЧЯН це шо ?? кіт насрав на клавіатуру під час вибору нікнейма. Чи такий нікнейм у адміністратора має спонукати гравців на притримання правил проекту, коли самі адміністратори на них плюють.
4. Прошу провести бесіду з даним адміністратором, змінити нонрп нік на відповідний до правил. Та особисто прошу даного адміністратора принести словесні або письмові вибачення за помилку в своїй роботі. З Повагою до проекту ГТА УА Артем Радонежський
5. 15.04.2024 17.35

Артемка Радонежский

Реєстрування
2 Лют 2023
Дописи
118
Реакції
115
Бали
46
Також прохання пана Савочкіна та пана Коваленка звернути увагу на те, що в правилах проекту чітко вказано, що не заборонено подавати оголошення по типу "Куплю табличку шукаю друга чи куплю бмв" Правила проекту це як Конституція а всі інші підправила це закони які підпорядковуються Конституції. То ж змініть правила

Влада Девіс

Активний
Реєстрування
14 Чер 2023
Дописи
62
Реакції
23
Бали
11
IMG_20240415_193614.jpg

Дмитро Хелл

Активний
Реєстрування
13 Бер 2023
Дописи
172
Реакції
284
Бали
68
Такая фамилия есть в ИРЛ, легко все гуглиться)

Денис Топоренко

Новий гравець
Реєстрування
20 Гру 2023
Дописи
37
Реакції
4
Бали
11
1. Артем Радонежський
2. Ріна Мкртчян
3. Суть скарги. Адміністратор видав покарання мут 30 хв. За моє запитання ві віп чат "Хто продає струни"
Нагадаю правила віп чату і те, що в моїх словах не було жодної реклами а тільки запитання до гравців. https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Правила-використання-vip-чату.59404/
таким чином адміністратор перевищив свої повноваження через незнання правил проекту.
Також хочу зазначити, що в правилах чітко сказано про використання гравцями та користувачами проекту НОНРП ніку. або ніку з Граматичними помилками МКРТЧЯН це шо ?? кіт насрав на клавіатуру під час вибору нікнейма. Чи такий нікнейм у адміністратора має спонукати гравців на притримання правил проекту, коли самі адміністратори на них плюють.
4. Прошу провести бесіду з даним адміністратором, змінити нонрп нік на відповідний до правил. Та особисто прошу даного адміністратора принести словесні або письмові вибачення за помилку в своїй роботі. З Повагою до проекту ГТА УА Артем Радонежський
5. 15.04.2024 17.35
Вітаю гравець!Я граю на другіх проєктах.І на одному адмін,знаю людей і на Україні гта з НОНРП ніком так і не в Україні гта.Наприклд мій друг:на 06 сервері Артем Мкртчян до нього ні жодної притензії від гравців!

Jony Pups

[Leader IMMORTAL]
Реєстрування
11 Бер 2023
Дописи
134
Реакції
129
Бали
46
Також цю скаргу можна розцінювати як образа адміністрації так як сказати про дівчини прізвище що кіт насрав виглядає не дуже нормально з сторони радонежського, тому Адміністрація врахуйте даний момент

Реєстрування
20 Сер 2023
Дописи
126
Реакції
107
Бали
31
1. Артем Радонежський
2. Ріна Мкртчян
5. 15.04.2024 17.35
Прошу покарати даного гравця, за образу адміністратора, адже така фамілія існує у реальному житті

Артемка Радонежский

Реєстрування
2 Лют 2023
Дописи
118
Реакції
115
Бали
46
прошу надати відповідь чому покарання видаються рандомно а адміністратор пише що це не той чат замість видати покарання? шо за рандом?

Вкладення

• изображение_2024-04-15_210512534.png
    изображение_2024-04-15_210512534.png
    2.6 Mб · Перегляди: 82

Андрій Овнпеченька

Кошовий отаман
Реєстрування
29 Бер 2023
Дописи
112
Реакції
99
Бали
31
прошу надати відповідь чому покарання видаються рандомно а адміністратор пише що це не той чат замість видати покарання? шо за рандом?
За что выдавать наказание? Реклама в вип чат? Ты такой герой форума,все правила знаешь. Так держи скрин

Вкладення

• IMG_4564.jpeg
    IMG_4564.jpeg
    170.8 Кб · Перегляди: 80

Jony Pups

[Leader IMMORTAL]
Реєстрування
11 Бер 2023
Дописи
134
Реакції
129
Бали
46
Які правила, малий немає до чого домагатись рішив адмінів позамахувати

Олег Галицький

Керівник UKRAINE GTA
Керівник
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
7,322
Реакції
5,047
Бали
253
Вітаю!
Розглянувши скаргу, виношу вердикт:

1. Завуальована реклама по типу "Хто продає струни" також вважається рекламою та карається згідно нормативу. Тому покарання видано коректно. Додатково прикріпляю вирізку з Правила використання VIP чату:
1.4 Піар - цілеспрямована інформація з метою привернення уваги до чого-небудь. У контексті правил в основному відноситься до реклами промокодів/сторонніх ресурсів чи проєктів.
1.5 У VIP заборонено продавати/обмінюватись предметами/купувати будь які предмети/автомобілі та інше з 11:00 до 21:00 (чат буде системно блокувати повідомлення про продаж та покупку, а за обхід даної системи гравець буде отримувати мут).

Примітка: завуальована реклама по типу "У кого є БМВ?" і тому подібне карається згідно пункту вище.

2.16 Реклама дозволена раз на 3 хвилини (1 рядком). Мається на увазі реклама про продаж рухомості/нерухомості. (примітіка: з 11:00 до 21:00 заборонена).

2. Стосовно нікнейму адміністратора таке прізвище існує - клік

Стосовно правил "Правила використання VIP чату" можете ознайомитись тут - клік

[Відмовлено]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі