Розглянуто Ріна Мкртчян / не коректне перевірянна скарги

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
11 Вер 2023
Дописи
120
Реакції
14
Бали
21
  1. Нікнейм адміністратора:Ріна Мкртчян
  2. Особистий нікнейм:Святослав Слободзян
  3. Суть скарги:Адміністратор кериючись думкою порушників редагує вирок та тим самим покриваючи їх
    3.1 Мене дуже цікавить чому адміністрадор редагує своє затвердження (після того як гравець який порушив сказав адміну це зробити!) так як перший раз було видано варн/бан за багоюз а тепер це відсутнє
    3.2 Ще пункт 5.2 видно як вадим карасіков також стріляє з закритого вікна але покарання тільки за НонРП
    3.3 Назар федюк отримав покарання за неадекватні висловлювання та МГ (хоч я на нього і не писав)і по цьому можна вияснити що адмін переглядав повністю відео і не замітив від Василь шмель на 0.40с фрузу ,,Ні** собі в нього ХП що є також неадекватне висловлення +МГ
    на 0.44с нее замітила неадекват висловлювання від Вадим карасіков а іменно "Виходи з машини за** ду**"
    Спочатку багоюз був на 1.03ХВ від Вадим Карасіков а потім вирок відредагувався після написання ДЖОНІ
    Вадим Карасіков 1.47 МГ а іменно "Виходь або ЖБ"
    дальше мені цікаво чому пропустили цей пункт і взагалі ще 2 людей не наказали
    5.7 Джоні Пупс,Вадим Карасіков,Дефчик Бічпакет,Енді Овнмейсон почали розстрілювати інший ТЗ 1.54ХВ
    1710712596251.png

1710712608655.png
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Вадим-Карасіков-Дефчик-Бічпакет-Василь-Шмаль-Джоні-Пупс-НонРП-дії.145952/
  5. Дата походження:17.03.24
    P/S Хлопці для чого ви адміну пишете в приват що він щось не вірно робить і тим самим пртите їй роботу пишіть краще тут і все буде справедливо

Олег Галицький

Керівник UKRAINE GTA
Керівник
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
7,322
Реакції
5,047
Бали
253
Вітаю!
Розглянувши скаргу, виношу вердикт:

Скаргу буде перерозглянуто заново.
Дякуємо за уважність.

[Розглянуто]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі