Святослав Слободзян
Козак
- Реєстрування
- 11 Вер 2023
- Дописи
- 120
- Реакції
- 14
- Бали
- 21
- Нікнейм адміністратора:Ріна Мкртчян
- Особистий нікнейм:Святослав Слободзян
- Суть скарги:Адміністратор кериючись думкою порушників редагує вирок та тим самим покриваючи їх
3.1 Мене дуже цікавить чому адміністрадор редагує своє затвердження (після того як гравець який порушив сказав адміну це зробити!) так як перший раз було видано варн/бан за багоюз а тепер це відсутнє
3.2 Ще пункт 5.2 видно як вадим карасіков також стріляє з закритого вікна але покарання тільки за НонРП
3.3 Назар федюк отримав покарання за неадекватні висловлювання та МГ (хоч я на нього і не писав)і по цьому можна вияснити що адмін переглядав повністю відео і не замітив від Василь шмель на 0.40с фрузу ,,Ні** собі в нього ХП що є також неадекватне висловлення +МГ
на 0.44с нее замітила неадекват висловлювання від Вадим карасіков а іменно "Виходи з машини за** ду**"
Спочатку багоюз був на 1.03ХВ від Вадим Карасіков а потім вирок відредагувався після написання ДЖОНІ
Вадим Карасіков 1.47 МГ а іменно "Виходь або ЖБ"
дальше мені цікаво чому пропустили цей пункт і взагалі ще 2 людей не наказали
5.7 Джоні Пупс,Вадим Карасіков,Дефчик Бічпакет,Енді Овнмейсон почали розстрілювати інший ТЗ 1.54ХВ
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео):https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Вадим-Карасіков-Дефчик-Бічпакет-Василь-Шмаль-Джоні-Пупс-НонРП-дії.145952/
- Дата походження:17.03.24
P/S Хлопці для чого ви адміну пишете в приват що він щось не вірно робить і тим самим пртите їй роботу пишіть краще тут і все буде справедливо