Розглянуто Ріхтер Дегтярьов неправомірні дії полковника СБУ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Дава Боршук

Top 1 UG Player 🥷
Реєстрування
5 Лют 2023
Дописи
146
Реакції
111
Бали
48
Форма подачі скарги:
  1. Нікнейм лідера/заступника: Ріхтер Дегтярьов
  2. Особистий нікнейм: Дава Борщук
  3. Суть скарги:

20.06 на сервері проходила спільна тренування страйкбол СБУ та НПУ.
    Зі сторони СБУ брали участь:
    — Генерал СБУ
    — Полковник СБУ
    — Два підполковники СБУ
    — Старший сержант СБУ
    Під час тренування в рацію надійшов запит 10-34 на ВЧ. Ми одразу відповіли, що перебуваємо на тренуванні і тимчасово не можемо прибути. Ніхто не ігнорував, відповідь була чітка і по суті.
    Пізніше на сервер зайшов полковник СБУ Ріхтер Дегтярьов. У звичайній рації він почав вимагати пояснень, чому ми не приїхали на виклик. Ми ще раз повідомили, що у нас триває офіційна спільна тренування з НПУ.
    Під час розмови з нашого боку було сказано, що СБУ — найсильніша фракція на сервері. У відповідь на це Ріхтер Дегтярьов написав у рацію:
    «не Близько ні і це факт»

Це висловлювання з боку полковника є публічним приниженням усієї фракції СБУ. Такі слова підривають бойовий дух, демотивують і знижують авторитет фракції, над якою працює багато гравців. Полковник, замість підтримки, відкрито висміює свою ж команду.
    У відповідь я написав:
    «ну тогда иди в самую сильную»
    Це була спокійна відповідь без образ і порушень RP. Але після цієї фрази мені була винесена догана за нібито порушення субординації, хоча моя відповідь була логічною реакцією на публічну зневагу.

Прошу адміністрацію:

1. Переглянути ситуацію повністю.
    2. Скасувати догану, яка була видана без підстав.
    3. Провести розмову з полковником Ріхтером.
    4. Забезпечити повагу і здорову атмосферу всередині фракції.

З повагою,
      Дава Борщук/ ПП СБУ/ 21.06.2025
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):

Догана

Тренування

Рація
  5. Дата походження: 21.06.2025

Нікіта Карпенко

Пенсія | Східна Україна
Активний гравець
Реєстрування
13 Січ 2024
Дописи
1,191
Реакції
721
Бали
253
Вітаю!

Переглянувши вашу скаргу та проаналізувавши все, можу винести наступний вердикт:

Ситуація, яка склалася, викликає у мене розчарування, тому що навіть якщо у вас і є спільне тренування ви зобов'язані прибути на ВЧ для відбиття нападу, адже ви є силовою структурою і частково на вас падає відповідальність за збереження патронів на складі та відбиття нападу на ВЧ. Від працівників СБУ та НПУ було написано у рацію не дуже професіонально, що допомоги не буде, тому що у вас страйкбол. Це є неповагою та нехтування своїми обов'язками.

З приводу багаторазових скарг на СБУ та НПУ, а також нехтування службовими обов'язками - буде проведено масштабну перевірку та переатестацію старшого та керівного складу даних фракцій.

Догана видана вірно, за порушення субординації.

З заступником лідера СБУ буде проведена бесіда.

Дякую за звернення.

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі