Розглянуто Річард Скоропадський | Апеляція на вид покарання

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Олег Ніжний

Розбишака
Реєстрування
22 Січ 2026
Дописи
25
Реакції
48
Бали
17
1. Ваш нікнейм:Олег Ніжний
2. Нікнейм адміністратора:Річард Скоропадський (На той час Річард Пейс)
3. Суть скарги:Апеляція

Шановна адміністраціє!

Я повністю визнаю своє порушення та щиро каюся у своїх діях. На момент скоєння порушення я не усвідомлював усіх наслідків, але зараз розумію, що вчинив неправильно та порушив встановлені правила сервера.

Я не намагаюся виправдати себе чи перекласти провину на когось іншого. Навпаки, я приймаю відповідальність за свої дії та зробив для себе відповідні висновки. За час, що минув, я зрозумів свою помилку і можу запевнити, що подібне більше не повториться.

Прошу вас поставитися до моєї ситуації з розумінням і зробити виняток. Бан терміном 6000 днів фактично позбавляє мене можливості повернутися до гри, хоча я щиро хочу продовжити грати на сервері, дотримуючись усіх правил. Я готовий довести своїми подальшими діями, що змінив своє ставлення та заслуговую на другий шанс.

Тому щиро прошу вас розглянути можливість повного зняття блокування або, якщо це неможливо, хоча б значного зменшення терміну покарання. Я буду дуже вдячний за будь-яке пом'якшення рішення та обіцяю надалі не допускати жодних порушень.

Дякую за приділений час та за розгляд моєї апеляції. Сподіваюся на ваше розуміння та можливість отримати ще один шанс.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): Просто викидує з серверу при заході в гру
5. Дата порушення:Точно вже і не памятаю,таке якби 19.06.2026

Алекс Шнайдер

ГА | Західна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
6 Жов 2024
Дописи
1,178
Реакції
595
Бали
409
Вітаю.
Вам було змінено термін блокування до 30 днів з моменту перерозгляду.
Надалі сподіваємося, що ваші вчинки будуть обдумані.
|Розглянуто|

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі