Розглянуто СБУшник і пов’язав мене без причин

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

KIRILL_KROSS

Козак
Реєстрування
2 Сер 2024
Дописи
17
Реакції
6
Бали
6
  1. Нікнейм гравця: Кристиан Клауд
  2. Особистий нікнейм:Кирилло Пуков
  3. Суть скарги:Я стояв на центральному ринку, коли проходив рейд. На мені був мут за образу гравців на 140 хвилин. Потім, коли я стояв у натовпі з усіма, до мене просто так підбіг СБУшник і пов’язав мене без причин. Почав мене кудись везти, бігав зі мною по території. Підійшов до свого напарника, і вони підвезли мене до парковки.

Він сказав своєму напарнику OOC, що йому просто треба підвищення. Потім викликав свою особисту машину, службову віддав напарнику, а мене повіз на своїй приватній машині «Пагані». Він повіз мене й посадив без адвоката, не представившись і не пояснивши нічого.

Відео або відкат починається з 3:19, щоб було видно всю ситуацію.
  4. Докази (скріншот/відео):
  5. Дата порушення: 15.11.2025

Тимофій Авенчук👑

Екс-Президент України | 03 Східна Україна
Активний гравець
Реєстрування
29 Лют 2024
Дописи
791
Реакції
764
Бали
153
Вітаю. Проходив рейд на ЦР відповідно до ордеру Офісу Генеральної Прокуратури. Затримали Вас відповідно до розділу ХІ, статті 30, пункту 8 Кримінально Процесуального Кодексу України

8. Для забезпечення безпеки оперативників та оточуючих осіб, оперативникам дозволяється затримувати всіх присутніх на території проведення рейду, беручи їх в кайданки (виключення: особи з недоторканністю).

Очікуємо рішення адміністрації

Олександр Великов

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
28 Лис 2024
Дописи
291
Реакції
254
Бали
123
Вітаю!
Вас було затримано за "Образу державного службовця" так як ви неодноразово ображали працівників,
На рахунок авто, воно являється зареєстрованим у реєстр СТЗ тобто вона являється службовою, її дозволено використовувати для розвідки або спецоперацій можете ознайомитись за цим
посиланням.

Вам зачитали міранду та сказали причину затримання а саме "Образа державного службовця", хоча на вашому відкаті було погано чути працівника, коли я запросив відкат у співробітника було видно ваші порушення, які не видно на вашому відео, та чутно що він читав вам міранду та після прибуття у НПУ оголосив причину вашого затримання.
По якій статті вони затримували всіх та ставили до стінки, надав відповідь Генерал СБУ.
За ненадання посвідчення буде проведена бесіда наступного разу співробітник отримає догану.

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі