Важливо СБУ І Рапорт на переведення до лав СБУ

Юра Задверняк

⚖️🕵️| 01 |
Лідер
Реєстрування
28 Чер 2023
Дописи
441
Реакції
823
Бали
138
Текст абзацу (2).png

У цьому розділі розглядаються заявки на переведення співробітників державних організацій до Служби безпеки України.

Вимоги до переведення:

1. Переведення здійснюється виключно між державними організаціями відповідно до встановлених правил.
2. Перед переведенням співробітник зобов'язаний отримати погодження від керівників обох організацій.
3. Переведення здійснюється лише шляхом подання заявки на форумі.
4. Подання недостовірної інформації або підроблених доказів є підставою для відмови у переведенні.
5. Керівництво організації залишає за собою право відмовити у переведенні без додаткового обґрунтування.
6. Заборонено схвалювати переведення гравцеві, якщо скріншоту чи самій трудовій книзі більше 10-ти днів.
7. Якщо у співробітника є догани, його переведення може бути не схвалене на розсуд лідера або заступника організації.
8. Перевестись людина може тільки якщо його ранг в організації більше ніж 3
9. Переведення дозволено не раніше ніж через 5 діб з останнього переводу
10. Якщо особа зайняла посаду через співбесіду (обзвін), то вона зможе перевестись через 14 днів.(9;10 ранг)

Форма подачі заявки

1. Ім'я та Прізвище:
2. Фото трудової книжки
(остання сторінка, де видно поточне звання та організацію) та посвідчення:

3. Дозвіл від керівника організації:

Реєстрування
13 Жов 2024
Дописи
16
Реакції
4
Бали
8
Адреса
[email protected]
1. Ім'я та Прізвище:Діма Макрот
2. Фото трудової книжки (остання сторінка, де видно поточне звання та організацію) та посвідчення:
3. Дозвіл від керівника організації:https://ibb.co/vxv622Dm

Юра Задверняк

⚖️🕵️| 01 |
Лідер
Реєстрування
28 Чер 2023
Дописи
441
Реакції
823
Бали
138
1. Ім'я та Прізвище:Діма Макрот
2. Фото трудової книжки (остання сторінка, де видно поточне звання та організацію) та посвідчення:
3. Дозвіл від керівника організації:https://ibb.co/vxv622Dm
СХВАЛЕНО!

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі