Розглянуто СБУ/Антон Гаращенко/Навмисне переслідування(злив) гравців клану Тохіс/Для М.Кущовки

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Вова Тюбикович

04 Північна Україна ♡
Активний гравець
Реєстрування
7 Гру 2022
Дописи
864
Реакції
4,358
Бали
113
  1. Нікнейм гравця: Антон Гаращенко
  2. Особистий нікнейм: Вова Шухевич
  3. Суть скарги: Гравець Антон Гаращенко знову займається переслідуванням гравців клану Тохіс, а саме Антон побачив, що мене посадили в деморган на 20 хвилин за Нонрп драйв та розуміючи, що я опинюсь на локації виходу з деморгану(клумба біля магазину зброї). Чекав саме мене, щоб знову посадить. Не представився, не запросив документи, взагалі нічого не зробив для нормального RP затримання згідно правил проєкту, а одразу почав використовувати тайзер, добре, що поряд були гравці мого клану та союзники, які мали право мене звільнити.
    Нагадую, що Антона Гаращенко було знято з посади лідера за злив клану тап, наступного разу Антона Гаращенка було заблоковано знову за злив клану Тохіс *Клац*.
  4. Докази (скріншот/відео): *Клац* тайм-код 3:13, всі інші докази були надані вище, для простішого ознайомлення.
  5. Дата порушення: 05.09.2023

Реєстрування
25 Січ 2023
Дописи
246
Реакції
242
Бали
43
  1. Нікнейм гравця: Антон Гаращенко
  2. Особистий нікнейм: Вова Шухевич
  3. Суть скарги: Гравець Антон Гаращенко знову займається переслідуванням гравців клану Тохіс, а саме Антон побачив, що мене посадили в деморган на 20 хвилин за Нонрп драйв та розуміючи, що я опинюсь на локації виходу з деморгану(клумба біля магазину зброї). Чекав саме мене, щоб знову посадить. Не представився, не запросив документи, взагалі нічого не зробив для нормального RP затримання згідно правил проєкту, а одразу почав використовувати тайзер, добре, що поряд були гравці мого клану та союзники, які мали право мене звільнити.
    Нагадую, що Антона Гаращенко було знято з посади лідера за злив клану тап, наступного разу Антона Гаращенка було заблоковано знову за злив клану Тохіс *Клац*.
  4. Докази (скріншот/відео): *Клац* тайм-код 3:13, всі інші докази були надані вище, для простішого ознайомлення.
  5. Дата порушення: 05.09.2023

Ти був в орієнтувані іза цього була спроба затримання людину яка перебувала в орієнтувані, твоє місце перебування я бачу на карті поки ти в орієнтувані знаходишся.

Останнє редагування:

Артем Мейсoн

ГС Неоф | Центральна Україна [01]
Активний гравець
Реєстрування
23 Тра 2023
Дописи
3,204
Реакції
1,116
Бали
253
Вітаю.
Переношу скаргу у відповідний розділ

Останнє редагування:

Максим Кущовка

Just legend of 01
Активний гравець
Реєстрування
21 Лип 2022
Дописи
2,212
Реакції
782
Бали
213
- Стосовно того, що гравець не показав документи, а зразу почав затримувати. Порушень не бачу, вважаю це допустимим при оперативному затриманні, що й відбулося, але в любому випадку працівник МВС зобов'язаний представитись, це могло бути для прикладу в УСБУ.
- RP відігровку тайзера ми могли не почути, так як він міг дістати його до того як ви появилися на клумбі.
- З приводу затримання на клумбі де появляються гравці обговоримо це питання, можливо обмежимо затримання там. А докази Антона Геращенка про орієнтування будуть переглянуті, та у разі виявлення порушень буде видано покарання.

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі