Розглянуто СБУ Артем Твінс 220680 Корнелій Тофт 234423

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Саня Дніпровский

Шановний гравець
Реєстрування
12 Лип 2022
Дописи
126
Реакції
44
Бали
33
Веб-сайт
studio.youtube.com
1. Ваш нікнейм: Саня Дніпровський
2. Нікнейм порушника: Артем Твінс 220680 Корнелій Тофт 234423
3. Назва організації порушника: СБУ
4. Суть скарги: Я ехал по мосту как меня кинули в розыск без причины "Работнички СБУ" на мосту остановка ТС запрещена , я выехал с моста как по мне уже начали стрелять на всем видео не видно бо запись я вкл только после остановки но видно что машина постреляная ! Дальше на вопрос за что меня остановили я услышал только какие то не понятные статьи , и потом сказали без номерных знаков , на что я сказал выписывайте шраф, или что вы хотите после того как я сказал ко мне подошел сотрудник второй не представился и начал мне чем то угрожать , а потом Передал мне свое удостовирение где по РП я его порвал - дальше ! все равно он присутствовал при процесуальных действиях и тд , вообщем просто так ездят выписывают розыски и садят ! на видео все будет видно ! РП вообще не соблюдают , + стрельба без причины , нарушения ПДР без маячков на красный свет , не правильная остановка ТС и тд ! прошу наказать данных личностей
5. Доказ порушення (скриншот/відео):
ТАЙМ КОДЫ: 00-01 - 02:00 , 02:01- 04:00 , 04:01-06:00 , 06:01- 08:00 , 08:01-10:00 , 10:01 -12:00 , 12:01- 13:00
6. Дата порушення: 25,06,2026

Владислав Атсукі

Ст.Адміністратор | Центральна Україна
Старший Адміністратор
Реєстрування
26 Січ 2025
Дописи
167
Реакції
33
Бали
73
Вітаю
Детально переглянувши відеодоказ
Виношу вердикт
Працівники СБУ зупинили ваше авто згідно статті 16 Закону України про Службу Безпеки України, а саме їзда без номерних знаків.
Гравець Саня Дніпровський [27806] отримає покарання, а саме Мут на 120 хвилин
по причині Порушення правил Ukraine GTA

5.9. "Образа гравців" - Заборонено ображати гравців. | Мут до 140 хвилин / Бан до 10 днів

5.10. "Неповажне ставлення до гравців" - Заборонено неповажне ставлення до гравців / принижувати гідність та честь гравця. | Мут до 120 хвилин / Бан 7 - 20 днів

Також гравець отримає Деморган на 30 хвилин

6.18. "Перетяг RP ситуації" - Навмисний перетяг RolePlay ситуації на свою користь(перетяг), створення умов, за яких гравець(-і), з якими у персонажу відбувається RP-взаємодія, не має(-ють) вибору у своїх подальших дій. | Деморган 15-60 хвилин

Гравець Леон Адамсон [155744] отримає покарання, а саме Деморган на 40 хвилин

6.28. "Втручення у RP ситуацію" - Заборонено втручатися в RolePlay ситуації, до яких ваш ігровий персонаж не належить. Тобто бігати, стрибати, кататися навколо ігрових персонажів, що беруть участь у Role Play ситуації, провокувати їх, створювати перешкоди та псувати ігрову атмосферу. | Деморган 30-60 хвилин
Приклад: не логічне втручання в рп ситуацію, полісмен та громадянин проводять процесуальні дії і до ньго підходить гравець і починає говорити про своє та заважати RP процесу.

Також гравцю Артем Твінс [220680] буде проведено бесіду

Розглянуто

Останнє редагування:

Владислав Атсукі

Ст.Адміністратор | Центральна Україна
Старший Адміністратор
Реєстрування
26 Січ 2025
Дописи
167
Реакції
33
Бали
73
Вітаю
Додатково переглянувши скаргу
Гравець Айс Бішоп [176749] отримає покарання, а саме Деморган на 40 хвилин

6.28. "Втручення у RP ситуацію" - Заборонено втручатися в RolePlay ситуації, до яких ваш ігровий персонаж не належить. Тобто бігати, стрибати, кататися навколо ігрових персонажів, що беруть участь у Role Play ситуації, провокувати їх, створювати перешкоди та псувати ігрову атмосферу. | Деморган 30-60 хвилин
Приклад: не логічне втручання в рп ситуацію, полісмен та громадянин проводять процесуальні дії і до ньго підходить гравець і починає говорити про своє та заважати RP процесу.
Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі